KRVAVO

Pokol v Dubrovniku preživela le tašča

Objavljeno 11. februar 2019 10.57 | Posodobljeno 11. februar 2019 10.57 | Piše: A. P.

Pomorščak si je po tragediji sodil sam. Ranjena 74-letnica ni v smrtni nevarnosti.

Nekaj pred sedmo uro zjutraj je policija prejela klic. FOTO: Cropix
DUBROVNIK – Policija v hrvaškem Dubrovniku je pred dnevi zjutraj prejela telefonski klic, da so v stanovanju v bližini Zlatarske ulice našli tri mrtve. Ranjeno žensko so nato odpeljali v bolnišnico. Pozneje se je izkazalo, da so bila trupla v ulici Prijeko v starem mestnem jedru, in takoj se je sprožila obsežna preiskava. Načelnik dubrovniške policijske uprave Ivan Pavličević je že uradno potrdil, da je šlo za nasilno smrt in da so žrtve člani iste družine. Možnost nesreče je izključena.

image
Nekaj pred sedmo uro zjutraj je policija prejela klic. FOTO: Cropix

Medtem so po mestu zakrožile govorice, da se je menda zgodila družinska tragedija, najverjetneje dvojni umor in samomor. Po neuradnih podatkih so našli trupla 64-letnega moškega, njegove 53-letne žene in njenega 77-letnega očeta. V lokalnih medijih so zapisali, da naj bi šlo za družino pomorščaka, ki je ubil ženo in tasta ter ranil taščo, preden je naredil samomor.


Pomorščaka naj bi policija že obravnavala, prav tako naj bi bil že večkrat obsojen. Njegova 74-letna tašča je v bolnišnici, kjer okreva po strelni rani v nogo. Direktor Splošne bolnišnice Dubrovnik Marijo Bekić je potrdil, da ni v smrtni nevarnosti.
Deli s prijatelji