TRUPLA NISO NAŠLI

Pogrešano Zorico sta usmrtila? Sin: Ne vem, kaj naj vam rečem

Družina pogrešane Zorice Fadljević je v šoku. Do konca preiskave ne bodo komentirali ničesar, saj ne vedo, komu naj verjamejo.
Fotografija: Dve osebi, moški in ženska, sta v priporu. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Odpri galerijo
Dve osebi, moški in ženska, sta v priporu. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda

»Obstaja sum, da sta osumljenca po skupnem dogovoru prišla v Slavonski Brod, kjer se je 60-letnica sestala z Zorico Fadljević (47). Potem sta skupaj odšli do vozila, v katerem ju je čakal 62-letnik. Vsi skupaj so se nato odpeljali na neznano mesto, kjer sta jo na neznan način usmrtila.« Tako so svoje teorijo o pogrešani Zorici pojasnili na hrvaškem državnem odvetništvu. Osumljenca, s katerima se je Zorica nazadnje sestala, so že prijeli. Sledilo je zaslišanje, obema pa je bil nato odrejen 30-dnevni pripor. V tem času bodo zaslišane priče, s pomočjo katerih bodo skušali sestaviti mozaik poslednjih ur življenja pogrešane Zorice. Truplo po poročanju portala jutarnji.hr še ni bilo najdeno.

Družina pogrešane je v šoku. Sin Zoran je za medije dejal: »Ne vem, kaj naj vam rečem. Ne želim ničesar komentirati. Čakamo na konec preiskave, da policija konča svoje delo. Dovolj je čenč in ne vem, v kaj verjeti.«

Zorico so nazadnje videli 18. novembra okoli 17. ure v Slavonskem Brodu, oblečeno v belo-sivo jakno, črno majico, črne hlače in črne čevlje. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije