PO NASTOPU

Znana pevka umrla v silovitem trčenju

Vzrok za prometno nesrečo naj bi bila utrujenost voznice, ki je izgubila nadzor.
Fotografija: Rosita Trajanović. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Rosita Trajanović. FOTO: Facebook

Znana srbska turbofolk pevka in nekdanja udeleženka resničnostnega šova Farma Rosita Trajanović (48) je nekaj ur po hudi prometni nesreči umrla. Nesreča se je zgodila v poznih večernih urah na cesti med Mladenovcem in Malim Požarevcem.

Kaj natanko se je dogajalo, bo razkrila preiskava, a po do zdaj znanih podatkih naj bi avtomobil peugeot, ki ga je pevka vozila, nenadoma zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v audija, ki je pripeljal nasproti. Policija domneva, da je Trajanovićeva zaspala in izgubila nadzor nad vozilom. Pevko, ki je bila v popolnoma zmečkanem avtomobilu ukleščena, so po rezanju karoserije izvlekli gasilci. Iz avtomobila sta se slišala glasno kričanje in stokanje, so povedali očividci, saj je bila voznica zelo hudo poškodovana.

Hčerka in manekenka Sara Trajanović smrt mame težko sprejema, a je za srbske medije spregovorila, da je v mamičinem avtomobilu našla mikrofon, zato predvideva, da je mama na dan nesreče nastopala, kar je povzročilo njeno utrujenost in nato nesrečo.

Prijatelji se od umrle poslavljajo tudi na družbenih omrežjih. »Angel moj, lepotica moja. Ne bi ti bilo treba oditi tako zgodaj. Naj ti bo zemlja lahka in naj te angeli čuvajo,« se glasi le eden od mnogih sožalnih zapisov.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije