VEDENJSKA MOTNJA

Zabodla moža, ker ji ni pustil pakirati

Angležinja ima vedenjsko motnjo in rada kopiči stvari. Mož je hotel oklestiti njeno prtljago, zato ga je ranila.
Fotografija: Rekla je, da si je zaslužil. FOTO: Fb
Odpri galerijo
Rekla je, da si je zaslužil. FOTO: Fb

MANCHESTER – Porotniki na kraljevem sodišču v Manchestru so slišali, da je žena zabodla moža, potem ko jo je popadla patološka jeza, ker ji je želel preprečiti, da bi na počitnice vzela preveč oblačil. Lesley Bradbury je z nožem zabodla Garyja Moora, potem ko je odkrila, da je odstranil več kosov oblačil, ki jih je spakirala in odnesla v avto.
Sodnik je pokazal veliko razumevanja. FOTO: Wiki
Sodnik je pokazal veliko razumevanja. FOTO: Wiki

Na njun dom v Muddletonu so prišli policisti in našli moža, ki je krvavel iz leve roke. Pričakala jih je tudi 50-letna Lesley, nekdanja računovodkinja, in jim mirno rekla: »Zaslužil si je.« Inštruktorja vožnje so hitro peljali v bolnišnico in je že okreval. Izkazalo se je, da ima Lesley vedenjsko motnjo, zaradi katere kopiči stvari in je do njih patološko zaščitniška. Sprva so jo obtožili za namerno povzročitev hude telesne poškodbe, po njenem priznanju pa so kazen zmanjšali na povzročitev rane.

Dobila je 12 mesecev pogojne zaporne kazni z 18 meseci preizkusne dobe in 30 dni rehabilitacije. Sama ni želela dati izjave, je pa par še vedno skupaj.

To se je zgodilo 29. decembra, ko sta se odpravljala na novoletno praznovanje. Tožilec Jonathan Turner je povedal, da zabodeni ni želel vložiti obtožnice. Sodnik pa je poudaril, da bi bila lahko stvar bistveno resnejša, če bi ga zadela denimo v prsi. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije