STRAŠNO

Policija priča krvavemu prizoru: mama z nožem zabadala otroka (7)

Pošastna mati se je izživljala nad svojim sinčkom.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Aradaphotography, Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Aradaphotography, Getty Images, Istockphoto

PODGORICA – Črnogorska policija je aretirala M. P. (40) iz Bele Palanke, ki jo sumi, da je sinu povzročila hude telesne poškodbe in ga poskušala umoriti. Ta je na zaslišanju zanikala, da je svojemu otroku želela smrt.

Osumljenka, sicer državljanka Srbije, naj bi sinu (7) z nožem zadala sedem vbodnih ran v prsni koš v stanovanjski hiši v cetinjski občini. Dečka so nemudoma odpeljali v bolnišnico, kjer so ga operirali in je zunaj smrtne nevarnosti.

Vzrok za grozljiv poskus umora otroka še ni znan, a so sosedje povedali, da je ženska tudi v preteklosti trpinčila sina. »M. P. živi kot podnajemnica. Odkar se je preselila k nam, je tepla fantka in vreščala nanj. Živela sta v zelo slabih razmerah, a nihče od nas ni pomislil, da bi lahko z nožem zabodla svojega otroka. Slišali smo, da je pograbila nož in ga impulzivno zabadala v prsni koš. Sreča je, da je zgrešila srce,« je povedal ogorčeni sosed.


»Zakaj so bili vsi tiho?«

Po besedah sosedov je bila policija ob vstopu v stanovanje priča grozljivemu prizoru, saj naj bi bilo vsepovsod krvavo. Pri hišni preiskavi pa so našli tudi nož, s katerim naj bi mama poskusila ubiti sina.

Čeprav sosedje trdijo, da je bil deček že v preteklosti deležen maminega nasilja, pa na centru za socialno delo nimajo vložene nobene prijave proti mami. Javnost je ogorčena, zakaj so sosedje ves čas molčali, če so vedeli in slišali, da se mati znaša nad otrokom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije