SPOLNA ZLORABA

Grozljivo, učenca (10) sta posilila z lesenim kolom

Dogajanje sta tudi posnela s telefonom.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Getty Images, Istockphoto

VOŽDOVAC – Iz Srbije prihaja pretresljiva zgodba. Andrea M. je za srbski Kurir spregovoril o medvrstniškem nasilju, žrtev katerega je bil njegov 10-letni sin P. M.

Četrtošolca sta na šolskem dvorišči napadla vrstnika iz istega oddelka, ki sta ga najprej brutalno pretepla, nato pa še posilila z lesenim kolom. Celotno grozljivo dogajanje sta tudi posnela s telefonom. Incident se je po besedah očeta zgodil 4. marca okoli 17. ure, ko so dečki odhajali iz šole. 

Domov se je vrnil s poškodovano analno odprtino

Po pripovedovanju zgroženega očeta se je tisti dan njegov sin iz šole vrnil povsem umazan in s strganimi oblačili. Najprej mu 10-letnik ni upal povedati, kaj se je zgodilo, a je oče kmalu zagledal rane v analni odprtini. »Oče, dečki so me nadlegovali v šoli,« mu je zaupal 10-letnik, nato pa mu je razkril tudi grozljive podrobnosti incidenta, za katere si oče želi, da bi jih lahko pozabil. Kot še dodaja, njegovega sina vse od pretresljivega dogodka vsakodnevno tlačijo more.

Ravnatelj šole, ki jo obiskujejo vpleteni fantje, naj bi očeta prosil, naj ne kliče policije. »Rekel mi je, da se bo on pogovoril s starši in da bo zagotovil, da se kaj takega ne bo ponovilo. Po besedah očeta ravnatelj do zdaj ni sklical nobenega sestanka za starše, medijem pa je dejal, da incident ni potekal ravno tako, kot je za Kurir opisal objokani oče.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije