UMORJEN?

Znano, kaj se je zgodilo s 26-letnim Slovencem, ki so ga našli mrtvega

V torek zjutraj so ga našli v Novi Gorici.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Aleš Andlovič
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Aleš Andlovič

Vodja Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici Damijana Bandelj je za STA povedala, da preiskujejo smrt 26-letnega moškega, ki so ga v torek zjutraj našli v Novi Gorici. Neuradno naj bi bil večkrat zaboden, o motivu in samem dogodku pa še vedno poteka intenzivna policijska preiskava.

image_alt
Policija potrdila identiteto umrlega moškega, star je bil 26 let

V okviru identifikacijskega postopka so ugotovili in dokončno potrdili tudi identiteto pokojnega. Umorjen je bil 26-letnik s širšega mestnega območja Nove Gorice. O najdbi trupla so obvestili tudi italijanske varnostne organe, ki pri preiskavi intenzivno sodelujejo s slovensko policijo.

Truplo so našli nad železniškim predorom

Novogoriški policisti so bili v torek zjutraj obveščeni o najdbi trupla neznanca nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice. Ob njem so našli tudi kolo. Poleg kriminalistov in policistov sta tja prišla tudi preiskovalna sodnica okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas