SILOVITO TRČENJE

V tragični nesreči Mia in Nik umrla z očkom

»Nekaj po četrti so se pripeljali policisti. Takoj so me obšle zle slutnje,« nam je v solzah povedala Matejeva mama.
Fotografija: Prizorišče strašne nesreče, v kateri so življenje izgubili štirje. FOTO: bralec
Odpri galerijo
Prizorišče strašne nesreče, v kateri so življenje izgubili štirje. FOTO: bralec

Jadranka Brankovič je v petek popoldne v Gorenjem Kamenju s kosilom zaman čakala svojega edinca, 38-letnega Mateja Mikulana, in oba vnuka, devetletno Mio in šestletnega Nika. Po službi ju je šel iskat k bivši ženi v okolico Stične, da bi z njim preživela vikend. Toda v Gorenje Kamenje niso prišli. Umrli so v silovitem čelnem trčenju na stari dolenjki, v njihovega megana se je zaletela 56-letna voznica škode roomster. Tudi Jožefa Berle iz Gorenjih Selc pri Trebnjem je podlegla poškodbam.

»Matej mi je rekel, da se bodo zapeljali še v Qlandijo v lekarno po obliže, potem pa pridejo. Še sliko mi je poslal po telefonu z obema sončkoma. Mizo sem že pripravila, pa jih kar ni in ni bilo, čeprav je rekel, da bodo zamudili vsega 20 minut. Ampak nisem ga hotela klicati, saj ga nočem motiti, kadar vozi. Minute so se vlekle, Mateja z otrokoma pa kar ni bilo in res se mi je to čudno zdelo. Nekaj po četrti so se pripeljali policisti. Takoj so me obšle zle slutnje,« nam je v solzah povedala Matejeva mama in predana babica Jadranka Brankovič.

Nik bi sicer jeseni postal prvošolček. Vse je imel že pripravljeno za šolo in res se je veselil nove življenjske prelomnice, odličnjakinja Mia pa je komaj čakala, da prestopi prag četrtega razreda.

Več o tragični nesreči v ponedeljkovi tiskani izdaji. Za en evro pa ga lahko preberete tudi v digitalni obliki na naši spletni strani

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije