PODROBNOSTI

V trčenju umrli 56-letnica, 38-letnik in dva otroka

Po trčenju je vozilo, v katerem sta bila otroka, zagorelo.
Fotografija: Prizorišče strašne nesreče, v kateri so življenje izgubili štirje. FOTO: bralec
Odpri galerijo
Prizorišče strašne nesreče, v kateri so življenje izgubili štirje. FOTO: bralec

V silovitem trčenju na nekdanji hitri cesti H1 sta poleg 56-letnice in 38-letnika umrla še dva otroka, poroča PU Novo mesto. Nesreča se je zgodila nekaj po 15. uri na cesti Poljane pri Mirni Peči–Novo mesto.

Po prvih ugotovitvah policije sta čelno trčili osebni vozili. Voznik (38) osebnega vozila renault megane, doma iz okolice Novega mesta, je vozil proti Novemu mestu, nasproti mu je pripeljala 56-letna voznica osebnega avtomobila škoda roomster, doma iz okolice Trebnjega. Ob čelnem trčenju je osebni avtomobil 38-letnika, v katerem je imel še dva otroka, zaradi silovitosti trka zgorel. Vsi štirje udeleženci prometne nesreče so umrli na kraju, so zapisali v poročilu.

Dodali so še, da so posredovali gasilci, reševalci in policija.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je cesta Trebnje–Novo mesto v bližini naselja Poljane pri Mirni Peči še vedno zaprta.

O dogodku sta bila obveščena dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. Preiskava okoliščin nesreče z ogledom kraja še ne bo zaključena, saj bo treba podrobneje preučiti še sledove na obeh vozilih, ki ju je policija zasegla.


Več o tragični prometni nesreči preberite v sobotni tiskani izdaji Slovenskih novic. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije