PROMETNA NESREČA

Poglejte, kakšno razdejanje je povzročil. Išče ga policija (FOTO)

Gre za voznika tovornega vozila.
Fotografija: Takšno razdejanje je pustil. FOTO: PU Novo mesto
Odpri galerijo
Takšno razdejanje je pustil. FOTO: PU Novo mesto

Policijska uprava Novo mesto poroča, da so policisti v Šentjerneju v sredo, 1. junija, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, ki naj bi se zgodila okoli 5.30 v naselju Drama.

Po prvih ugotovitvah naj bi voznik tovornega vozila za prevoz hlodovine na cesti Šentjernej–Dobruška vas, v križišču glavne in stranske ceste na koncu naselja Drama v smeri proti Dobravi, kjer so pred dnevni obnovili vozišče, vozil preblizu desnega roba, zaradi tega zapeljal na pločnik ter čez njega v mehko brežino. Ob tem je tudi trčil v drog javne razsvetljave in hidrant, oba podrl, nato pa obstal na njivi na drugi strani stranske ceste.

Po sledovih na kraju sodeč, je po trku zapeljal vzvratno nazaj na cesto in s kraja odpeljal. Gre za novejše tovorno vozilo za prevoz hlodovine, znamke Scania, s kabino bele barve in z rdečo šasije oziroma podvozjem, s pripetim priklopnikom v kombinacije rdeče in bele barve.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti prosijo morebitne očividce, da pokličejo 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas