NESREČA

FOTO: V nesreči udeležena tri vozila, eno končalo na strehi

Objavljeno 22. september 2019 20.54 | Posodobljeno 22. september 2019 15.46 | Piše: O. B.

Dokaj srečno se je končala prometna nesreča v Nemčavcih.

Spet je treščilo med Martjanci in Puconci. FOTO: R. p.
NEMČAVCI – V soboto je prišlo do hujše prometne nesreče na regionalni cesti Murska Sobota–Hodoš pri odcepu za Rimsko Čardo. Kot so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, sta ob 11.51 v Nemčavcih v občini Murska Sobota trčili osebni vozili.
image
Spet je treščilo med Martjanci in Puconci. FOTO: R. p.

Eno osebno vozilo se je prevrnilo na streho. Gasilci PGD Murska Sobota so  zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, očistili vozišče izteklih motornih tekočin, nudili pomoč policiji, delavcem vlečne službe in reševalcem NMP, ti pa so oskrbeli v nesreči lažje poškodovano osebo in jo prepeljali v murskosoboško bolnišnico.
 
Neuradno je do nesreče prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja oziroma zavijanja v levo enega izmed voznikov. Avtomobil, ki je na koncu pristal v jarku na strehi, je vozil v smeri Murske Sobote, v nasprotni smeri pa je čakal  avtomobil za zavijanje proti Rimski Čardi. Za njim se je pripeljal še eden, ki ni mogel pravočasno ustaviti in je čelno trčil v nasproti vozečega. Vse skupaj se je razmeroma srečno končalo, je pa bila cesta za ves promet zaprta kar nekaj časa.
image
Spet je treščilo med Martjanci in Puconci. FOTO: R. p.

Pred nekaj meseci je na omenjeni lokaciji življenje izgubil motorist.
 
Deli s prijatelji