PROMETNO POROČILO

Štajerska avtovesta zaprta, prav tako tudi uvoz! Udeležena naj bi bila tri vozila

Podrobnosti o nesreči še niso znane.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec

ŠENTRUPERT – Zaradi prometne nesreče je zaprta štajerska avtocesta med Vranskim in Šentrupertom proti Mariboru, poroča prometnoinformacijski center. Podrobnosti o nesreči še niso znane, po prvih podatkih PU Celje pa so udeležena tri vozila. Proti Mariboru je zaprt tudi uvoz na Vranskem. Nesreča se je po podatkih policije zgodila pred izvozom Šentrupert proti Celju. Obvoz je po regionalni cesti Vransko–Šentrupert.

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je še vedno zaprta tudi cesta Jelšane–Postojna proti Postojni, med Dolenjami pri Jelšanah in Malo Bukovico. Proti mejnemu prehodu Jelšane je promet že sproščen, je pa tam za izstop iz države treba čakati eno uro. Prometnoinformacijski center poroča tudi o gostem prometu z zastoji na gorenjski avtocesti in ljubljanski zahodni obvoznici med predorom Šentvid in razcepom Kozarje proti Brezovici. Občasno zaradi varnosti zapirajo predor Šentvid.

Gost promet je tudi na južni ljubljanski obvoznici od priključka Vič do razcepa Kozarje proti Brezovici, na primorski avtocesti med razcepom Kozarje in priključkom Vrhnika proti Kopru ter na cesti Lesce–Bled. Čakalna doba je še na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Obrežje in Gruškovje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije