HIŠNE PREISKAVE

FOTO: Pri 56-letni Ljubenčanki našli prirejeno podstrešje za gojenje konoplje

Ogromno sadik konoplje in več kot sedem kilogramov posušene marihuane na Ljubnem, več kot 160 tabletk ekstazija v Velenju.
Fotografija: Prepovedane droge. FOTO: PU Celje
Odpri galerijo
Prepovedane droge. FOTO: PU Celje

VELENJE – Velenjski policisti so pretekli vikend na javni prireditvi v Velenju devetim obiskovalcem zasegli prepovedane droge.

Pri 31-letnem Velenjčanu, za katerega so sumili, da je drogo prodal ostalim, so našli več zavojev amfetaminov in okoli 100 tabletk ekstazija, poroča PU Celje. Zaradi sumov so pri njem opravili še hišno preiskavo, kjer so našli še 60 tabletk ekstazija, merice, tehtnice ter več ostalih stvari, ki jih je uporabljal pri prodaji prepovednih drog. 

Prepovedane droge. FOTO: PU Celje
Prepovedane droge. FOTO: PU Celje

Velenjski policisti z vodniki službenih psov so opravili še hišno preiskavo na Ljubnem pri Savinji, kjer so 56-letnici zasegli okoli sedem kilogramov posušenih delcev konoplje, 82 manjših sadik konoplje ter 105 sadik konoplje različnih velikosti in tudi dva šotora, prirejena za gojenje konoplje na podstrešju ene od hiš. Opremljena sta bila z lučmi, ventilatorji, vlagomeri, s transformatorji in z ostalo opremo, potrebno za gojenje konoplje.

Konoplja. FOTO: PU Celje
Konoplja. FOTO: PU Celje

Oba bodo ovadili zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje prepovedanih drog in nedovoljenih snovi ter prometa z njimi.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije