NEVARNO

FOTO: Drama na primorki: voznici trčili v prevrnjen priklopnik

Štirje poškodovani, dva odpeljali na urgenco.
Fotografija: Nočna drama na primorski avtocesti. FOTO: PGD Logatec, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Nočna drama na primorski avtocesti. FOTO: PGD Logatec, posnetek zaslona

VRHNIKA – Ponoči okoli 1.30 se je na primorski avtocesti pri Vrhniki zgodila prometna nesreča zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, v kateri se je ena oseba hudo poškodovala, tri pa lažje.

Voznik (31) kombiniranega vozila, na katerega je bil priklopljen lahki priklopnik, je vozil po desnem pasu avtoceste od Logatca proti Vrhniki. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo je lahki priklopnik začelo zanašati po vozišču, zaradi česar se je odpel z vlečne kljuke in prevrnil na bok. Pri tem je voznik z vozilom trčil v varnostno ograjo ob desnem robu smernega vozišča in se prevrnil na bok.


V trenutku, ko je priklopnik prevrnilo na bok, je pravilno po levem prometnem pasu pripeljala voznica osebnega avtomobila, ki je z desnim vzvratnim ogledalom trčila v kombinirano vozilo. Za njo je po levem prometnem pasu pripeljala še druga voznica osebnega avtomobila, ki je prav tako trčila v kombinirano vozilo.

Promet je bil zaradi ogleda in odstranjevanja posledic nesreče oviran do 4.30.

Reševalci iz Logatca so poškodovance oskrbeli na kraju, dva pa nato prepeljali v UKC Ljubljana.

Policisti zbirajo obvestila zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. Voznik, ki je nesrečo povzročil, je državljan Romunije.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije