BEDA IGRALKE

Znana igralka s prevelikim odmerkom poskušala končati svoje življenje?

V zadnjem letu ji gre vse slabše. Večkrat je že grozila, da se bo ubila.
Fotografija: Heather Locklear na policijski postaji. FOTO: AP
Odpri galerijo
Heather Locklear na policijski postaji. FOTO: AP

Le nekaj ur po tem, ko so hollywoodsko igralko Heather Locklear izpustili iz zapora zaradi napada na policista, so policisti znova posredovali na njenem domu. Kot poroča TMZ, naj bi se igralka, ki se je večina spomni po vlogi Amande v seriji Melrose Place, poskušala ubiti. Z reševalnim vozilom naj bi jo odpeljali v bolnišnico na zdravljenje.

Približno 24 ur pred tem so reševalci prav tako z igralkinega doma prejeli klic na pomoč. Po napadu na reševalca in policista so ji v nedeljo odvzeli prostost in jo v ponedeljek zjutraj po plačilu varščine v višini 20 tisoč dolarjev izpustili na prostost. Obenem naj bi se zavezala, da bo sama poiskala primerno pomoč in se prijavila na zdravljenje, a se, kot kaže, to ni zgodilo.  

Heather Locklear. FOTO: AP
Heather Locklear. FOTO: AP

V zadnjem času igralka tone vse globlje in globlje. V sredini junija je bila Heather že na psihiatričnem pridržanju, ker je pijana napadla starša. Grozila pa je tudi, da se bo ustrelila.

Februarja so jo aretirali, ker je napadala svojega partnerja, med aretacijo pa naj bi policistom grozila, da jih bo pobila, če se kdaj vrnejo v njen dom. 
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije