NAČRTI

Vrnitev Kate Middleton

Na družabnih omrežjih Kate Middleton in princa Williama je predstavljen njun projekt.
Fotografija: Kljub bolezni ostaja zvesta svojim projektom. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Kljub bolezni ostaja zvesta svojim projektom. FOTO: Reuters

Kate Middleton se je zaradi zdravljenja raka umaknila iz javnega življenja in njeno zdravstveno stanje širšim množicam ostaja uganka, je pa sedaj znano, kateri je bil njen prvi projekt po diagnozi.

V bistvu gre za nadaljevanje dela, ki ga je začela, preden je zbolela, in opozarja na izzive, ki jih v sodobnem svetu prinaša skrb za duševno zdravje.

Na uradnem instagram profilu valižanskega princa in princese je objavljen izsek iz videa, ki izpostavlja z duševnim zdravjem povezane izzive britanskih kmetov.

 

»Video je posnet na kmetiji v Herefordu, v njem beseda teče o mentalnem zdravju skupnosti, ki se ukvarja s pridelavo hrane, o tem, kje lahko kmetje najdejo podporo, in o strategijah za ohranjanje oziroma izboljševanje duševnega zdravja,« piše GB News.

V njem sicer ne nastopata, vendar sta produkcijo filma vodila princ William in Kate.

Kate je pri tem projektu delala, še preden se je soočila z boleznijo.

Sama Stablesa s kmetije, na kateri je posnetek nastal, sta kraljeva spoznala lanskega septembra. Sam in njegova žena Emily sta pobudnika za ustanovitev dobrodelne organizacije, ki pomaga kmetom v duševnih stiskah.

Sicer je o zdravju princese znanega le malo, družina o tem molči, je pa princ William med obiskom otočja Scilly v začetku maja na vprašanje, kako je njegova žena, odgovoril, da je dobro.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije