RUMENA VOLKA

Velika evrovizijska skrivnost: kdo se skriva za temi bizarnimi maskami? (VIDEO)

Koga skrivajo Norvežani? Kroži veliko teorij, a nihče točno ne ve, kdo se skriva za nenavadno masko.
Fotografija: Kdo se skriva za maskami? FOTO: Ebu, Nathan Reinds
Odpri galerijo
Kdo se skriva za maskami? FOTO: Ebu, Nathan Reinds

Na letošnjem evrovizijskem izboru bo Norveško zastopal skrivnostni in zamaskirani duo Subwoolfer, ki prepeva o volku in banani. Intergalaktična vesoljska rumena volkova sta si zmago s skladbo Give that Wolf a Banana zagotovila na nacionalnem izboru. Čeprav je do začetka spektakla v Torinu še manj kot teden, pa še zdaj nihče ne ve točno, kdo se skriva za maskami.

Po zmagi na Melodi Grand Prixu so seveda mnogi poskušali ugotoviti njuno identiteto. Norway Today poroča, da jim je iz intervjujev uspelo razbrati, da sta glasbenika na sceni aktivna že več let, vajena sta medijskih luči, slave in zvezdniškega življenja. Sprašujejo se, ali sta volkova, ki se javnosti predstavljata kot Keith in Jim, brata. Iz nekaterih njunih izjav so nekateri prišli celo do sklepa, da se za maskama skriva dvojec Ylvis, ki je pred leti navduševal s skladbo What does the Fox say.

Kdo se skriva za maskami? FOTO: Ebu, Nathan Reinds
Kdo se skriva za maskami? FOTO: Ebu, Nathan Reinds

Brata Vegard in Bård Ylvisåker sta na medijski sceni aktivna že vse od leta 2000. skladba The Fox pa je imela na youtubu več kot milijardo ogledov. Ker sta znana po tem, da rada pojeta o živalih, so pomislili, da bi lahko bili volkovi njuna zamislica.

Nekateri pa menijo, da je pevec skladbe Gaute Ormåsen, ki je leta 2003 končal na drugem mestu šova Idol.

No, ne glede na to, kdo sta pevca za rumeno masko, sta poskrbela, da se o njiju govori po celotni Evropi. Navdušila sta tudi naše predstavnike na letošnji Evroviziji. Kako so si jih naši predstavniki LPS privoščili, si lahko ogledate tudi na tiktoku.

@lps_band

LPS gave that Wolf a

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas