SREČA V NESREČI

Šok: lepotica v fitnesu padla in ostala paralizirana

Zaradi nenavadne nesreče so ji napovedali, da bo ostala tetraplegik, a danes spet telovadi.
Fotografija: Marcelle je bila odločna in danes znova telovadi. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Marcelle je bila odločna in danes znova telovadi. FOTO: Instagram

Brazilska fitnes zvezdnica Marcelle Mancuso (23) je sredi vadbe v fitnesu utrpela hudo poškodbo, ki jo je paralizirala od vratu navzdol. Med izvajanjem trebušnjakov je padla s klopi in si hudo poškodovala vratna vretenca.

Zdravniki so ji vstavili šest vijakov in titansko ploščico, s katerimi so znova 'povezali' vrat in hrbtenico ter ji napovedali, da bo ostala tetraplegik.

A mlada Marcelle se ni dala. Minevali so meseci in po več terapijah ji je uspelo premakniti prste na nogah, sčasoma pa še noge. Dve leti je garala in delala in se vrnila v telovadnico.

»Bil je povsem običajen dan. Legla sem na klop, na kateri so noge v zraku, in začela izvajati trebušnjake. S trakom sem bila privezana na napravo, a ta trak je počil, moj trener pa me ni utegnil ujeti. Z glavo sem udarila ob tla in ostala negibna. Rekli so mi, da bom tetraplegik,« se nesreče spominja Marcelle.

»Bila sem odločna, nisem se hotela predati, vsak dan sem dala vse od sebe in počasi začela premikati ude. Po več mesecih sem odšla do zdravnika, ki me je operiral, in se mu zahvalila, a je rekel, naj se ne zahvaljujem njemu, temveč tistemu tam zgoraj,« je še razkrila.
 

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije