V PRIČAKOVANJU

Princesa bo rodila v domovini

Madeleine iz Londona nazaj na Švedsko. Njen tretji otrok se bo rodil marca.
Fotografija: Madeleine je stara 35 let. Foto: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Madeleine je stara 35 let. Foto: Guliver/Getty Images

Prav kmalu bo na svet privekal novi kraljevi dojenček. Princesa Madeleine bo tretjega otroka rodila marca, je sporočila švedska palača. Princesa, stara je 35 let, z možem Christopherjem O'Neillom in dvema otrokoma, princeso Leonore in princem Nicolasom, živi v Londonu, a se namerava kmalu vrniti v domovino. »Princesa Madeleine in Christopher O'Neill sta se odločila, da se bo njun tretji otrok rodil na Švedskem,« je sporočila palača. »Princesa se bo sredi februarja vrnila na Švedsko, dete se bo rodilo marca,« so še sporočili z dvora. In pristavili, da bodo prav vse stroške, povezane s porodom, pokrili, in to ne z državnim denarjem, pač pa lastnim.
Da je tretjič noseča, je Madeleine sporočila avgusta. Na svoji osebni strani na facebooku je zapisala: »S Chrisom vam sporočava, da sem noseča. Veseliva se dneva, ko nas bo pet.« Princ Nicolas se je rodil leta 2015 na Švedskem, njegova starejša sestra princesa Leonore pa leta 2014 v New Yorku, 20. februarja bo praznovala četrti rojstni dan. Družina zdaj živi na Otoku, v Londonu, a je predstavnik švedske kraljeve družine že pred časom povedal, da si Madeleine želi, da bi se njena otroka doma počutila tudi na Švedskem, kjer preživljajo daljša obdobja: »Želi si, da bi se tam počutila tako, kot se počuti sama.«
No, švedska kraljeva družina postaja vse večja. Madeleinin starejši brat princ Carl Philip in njegova žena princesa Sofia sta se avgusta razveselila drugega otroka, princ Alexander je dobil bratca princa Gabriela. Tudi prestolonaslednica princesa Victoria, ki je poročena s princem Danielom, ima dva otroka, princesa Estelle bo 23. februarja praznovala šesti rojstni dan, princ Oscar pa bo 2. marca upihnil drugo svečko. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije