VESELJE

Poroka tudi na monaškem dvoru

Svojo najdražjo je na plaži v Vietnamu zaprosil 25-letni sin monaške princese Stephanie. Louis Ducret in Marie Chevallier sta par že pet let, spoznala sta se na univerzi v ZDA.
Fotografija: »Naj vam predstavim bodočo gospo Ducret,« je ob fotografiji zapisal Louis. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
»Naj vam predstavim bodočo gospo Ducret,« je ob fotografiji zapisal Louis. FOTO: Instagram

Ne le britanski dvor, tudi monaški se veseli skorajšnje poroke. V sredo sta se zaročila 25-letni Louis Ducret, sin monaške princese Stephanie in vnuk Grace Kelly, ki še danes, desetletja po smrti, velja za eno najlepših žensk. Louis je svojo Marie Chevallier, s katero sta se zaljubila na univerzi, zaprosil izjemno romantično in fotografijo veselega dogodka delil s sledilci na instagramu. »Naj vam predstavim bodočo gospo Ducruet. Rekla je da in zdaj sva zaročena,« je ob njej zapisal najstarejši od Carolininih treh otrok.

Za ta pomembni korak je Louis izbral peščeno plažo prestižnega hotela v Vietnamu, kjer parček trenutno počitnikuje. Nadel si je belo obleko, pokleknil pred svojo drago, s katero sta par že pet let, in na plan potegnil prstan. Kakšen je, za zdaj ostaja skrivnost.
Louis in Marie počitnikujeta v Vietnamu. FOTO: Instagram
Louis in Marie počitnikujeta v Vietnamu. FOTO: Instagram

Louis sicer nima plemiškega naziva, je pa 12. v vrsti za monaški prestol. Z Marie sta obiskovala isto univerzo v Severni Karolini, kjer je on diplomiral iz športnega menedžmenta, ona pa je študirala marketing. Oba sta uspešna na svojih področjih, Marie dela kot koordinatorka za bankete in konvencije v enem od prestižnih hotelov v Monte Carlu, Louis pa kot skavt in za monaški nogometni klub išče mlade talente. Marie se ni rodila v premožni družini, do naziva uspešne poslovne ženske in bodoče članice kraljeve družine se je povzpela povsem po zaslugi predanosti in trdega dela. V preteklosti je opravljala različna dela, delila je denimo letake na ulicah Nice, bila je blagajničarka v eni od francoskih trgovskih verig, v kinoteki je prodajala vstopnice in pokovko ter podobno.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije