VOJNA MED VPLIVNEŽI

Policija privedla zvezdnika, ki ga na boksarski dvoboj izziva Gregor Čeglaj

Vmešal se je v spor med Srboma ...
Fotografija: Čeglaj ga je javno pozval v ring. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Čeglaj ga je javno pozval v ring. FOTO: Youtube

Poročali smo že, da je Gregor Čeglaj na dvoboj v ring pozval srbskega vplivneža Bogdana Ilića, ki je znan kot Baka Prase. A Ilić po poročanju Blica dan preživlja na policijski postaji, kjer ima informativni razgovor. Zaradi številnih obtoževanj na spletu ga je namreč prijavil lastnik televizije Pink TV Željko Mitrović. Ilić je pred vstopom v prostore policije telefon pustil prijatelju, ta pa se v njegovem imenu javlja sledilcem na instagramu. Kot je zapisal, Baka trenutno »daje izjave glede prijav mastnolasca«. Pripomnil je še, da ga pred policijsko postajo čaka že eno uro.

Hude obtožbe: umori, droge, posilstva ...

Ilić je sicer med javljanjem v živo obtožil Mitrovića, da mu je dolžan denar, ker naj bi mu na enem od sestankov ukradel idejo o oddaji o vplivnežih. Mitrović mu je vrnil z obtožbami o njegovih povezavah s kriminalnimi združbami, krivimi več umorov, preprodaje orožja in drog ter ugrabitve in posilstva, ter razkritjem, da naj bi s spolno prenosljivo boleznijo okužil nekdanjo partnerico. Besedni dvoboj se je nadaljeval z očitki o smrti dekleta, ki jo je na prehodu za pešce povozil Mitrovićev sin, za to pa dobil zgolj hišni pripor. Po Mitrovićevem mnenju je Ilić odgovoren tudi za smrt blogerke Kike

V prepir med Srboma se je pred dnevi vključil še Čeglaj. Nekdanji sanjski moški Ilića poziva na dvoboj v ring. »V imenu vseh ljudi z Balkana, ki te sovražijo ... Te bom ubil v ringu,« je dejal.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas