TRAGIČNO

Pogrešanega brata zvezdnice Seksa v mestu našli mrtvega

Chris Catrall je odšel od doma brez ključev, telefona in psov.
Fotografija: Chris je bil po Kiminih besedah edinstven brat. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Chris je bil po Kiminih besedah edinstven brat. FOTO: Instagram

Christopher Cattrall,​ brat zvezdnice Kim Cattrall, ki je v kultni teve seriji Seks v mestu odigrala pohotno Samantho, je bil pogrešan od 30. januarja, je razvidno s policijskega plakata, ki ga je objavila kanadska policija, na spletu pa delila njegova sestra.

Zdaj je Kim prek družabnega omrežja sporočila, da je njen 55-letni brat umrl, smrt je potrdila tudi kanadska policija. »Z veliko žalostjo s svojo družino sporočam, da je nepričakovano preminil naš sin in brat, Chris Cattrall,« je igralka napisala na twitterju. »V tem trenutku vas prosimo za zasebnost. Vsem se zahvaljujemo za ljubezen in podporo v teh težkih časih,« je še dodala.

Po besedah predstavnika za stike z javnostjo kanadske kraljeve konjeniške policije, desetnika Chrisa Warrena, so ga našli mrtvega na njegovem posestvu v nedeljo zjutraj. Okoliščine smrti še preiskujejo, a desetnik je razkril, da niso sumljive.

Za Chrisom se je vsaka sled izgubila v torek. V soboto je Kim v objavi na instagramu zapisala, da so našli bratove ključe, mobilni telefon in denarnico v njegovem domu v Alberti v Kanadi. Dodala je, da je vrata pustil odklenjena. »To ni podobno Chrisu. Nikoli ne bi pustil hiše odklenjene in odšel brez teh reči niti brez svojih sedmih psov. Chris je 55 let star, 182 cm visok, 90 kilogramov težak, ima modre oči, kratke rjave lase, kozjo bradico, je povprečne postave in običajno nosi kratek zimski plašč s kapuco, črne rokavice, kavbojke in črne škornje do meč. Je brat, kot si ga lahko le želiš. Pomagajte nam ga varno pripeljati domov,« je spletne sledilce prosila 61-letna igralka. K pomoči pri iskanju pokojnika so po spletu pozivali tudi drugi sorodniki in prijatelji. Chrisova pastorka Katie Osmond je na facebooku delila očimove fotografije. »Molim, da se bo vrnil domov varno in v enem kosu,« je zapisala.

Kim Cattrall je oktobra lani med nastopom v oddaji Piersa Morgana z izjavo razkurila in prizadela nekdanje soigralke iz Seksa v mestu. Ko so jo vprašali, ali je bila četverica v prijateljskih odnosih tudi v resnici, je to odločno zanikala. »Nikoli nismo bile prijateljice. Bile smo kolegice in na neki način je bilo to zelo zdravo, saj sicer ne bi mogle postaviti jasne meje med profesionalnim in zasebnim življenjem,« je dejala. Izjavo je dala le malo po tem, ko so mediji začeli poročati, da bi priljubljena nadaljevanka, po kateri so posneli že dva filma, lahko dobila še tretji filmski del. Začetek snemanja naj bi onemogočala prav Cattrallova, ki naj bi postavila nekaj nezaslišanih zahtev le dva tedna pred prvo klapo. V oddaji, v kateri je zanikala prijateljstvo s soigralkami, je še dejala, da nikogar ni prosila za denar ali za kak projekt. Povedala je, da je pred enim letom prejela telefonski klic producentov in jim zelo jasno odgovorila, da noče nadaljevati te zgodbe. »In po enem letu, ko je bila zame zgodba končana, me vsevprek obtožujejo, da sem imela nezaslišane zahteve, da sem diva ...« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije