POROKA NA DVORU

Ona je princesa, njen bodoči mož pa prodaja medaljone, ki »pomagajo« pri prebolevanju covida

Norveška princesa se bo prihodnje leto poročila s šamanom.
Fotografija: Spoznala sta se pred štirimi leti. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Spoznala sta se pred štirimi leti. FOTO: Instagram

Norveška princesa Martha Louise, najstarejša hči kralja Haralda in kraljice Sonje, se bo avgusta prihodnje leto poročila s samooklicanim šamanom Durekom Verrettom, je par sporočil danes.

image_alt
Šokantne skrivnosti kraljevih družin, ki so pricurljale v javnost

V tej skandinavski državi ljubezni med 51-letno princeso in 48-letnim hollywoodskim duhovnim gurujem niso dobro sprejeli, metode zdravljenja Dureka Verretta označili za šarlatanstvo.

Poroko bo 31. avgusta gostilo mesto Geiranger, in sicer si bosta večni da dahnila na obalah istoimenskega fjorda, ki je pod Unescovo zaščito. »Nadvse sva vesela, da bova lahko svojo ljubezen slavila v čudoviti okolici Geirangerja,« je par sporočil v izjavi.

Ima se za šamana šeste generacije

V ločeni izjavi so kralj, kraljica in prestolonaslednik, princ Haakon danes čestitali paru in dejali, da bodo z veseljem sprejeli Verretta za novega družinskega člana.

image_alt
Princesa in šaman sta poroko prestavila za nedoločen čas

Temnopolti ameriški poslovnež se označuje za šamana šeste generacije, med njegovimi podporniki pa sta med drugim Gwyneth Paltrow in Antonio Banderas. Med drugim zagovarja, da je rak izbira, na svoji spletni strani pa za 222 dolarjev prodaja medaljone, ki naj bi pomagali pri prebolevanju covida.

Četrta v vrsti za norveški prestol, Martha Louise, je ločenka s tremi hčerkami, ki je znana po svoji ljubezni do alternativne medicine. Med drugim je trdila, da lahko govori z angeli, s čimer je tudi služila.

Lani se je odrekla kraljevim dolžnostim, da se je lahko osredotočila na opravljanje alternativne medicine skupaj z Verrettom. Čeprav je obdržala kraljevi naziv, se je strinjala, da ga ne bo uporabljala v poslovne namene.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije