BOGATI

Poglejte ta luksuz mladih princesk (FOTO)

Maria Chiara in Maria Carolina dobita vse. Veliko jima pomeni tudi dobrodelnost.
Fotografija: Družina ne skriva razkošnega življenja, a so tudi zelo dejavni na dobrodelnem področju. FOTOGRAFIJE: Instagram
Odpri galerijo
Družina ne skriva razkošnega življenja, a so tudi zelo dejavni na dobrodelnem področju. FOTOGRAFIJE: Instagram

Medtem ko nekateri člani kraljevih družin živijo precej zasebno življenje in se jih lahko oboževalci nagledajo le na uradnih dogodkih, so drugi precej bolj darežljivi z utrinki iz svojega življenja, ki ga redno dokumentirajo in fotografije tudi objavljajo na družabnih omrežjih.

Med slednjimi sta mladi italijanski princeski iz rodbine De Bourbon-Due Sicilie, 15-letna Maria Chiara in dve leti starejša Maria Carolina. Najstnici sta hčerki princa Carla in princese Camille, ki pa sta plemiča zgolj po nazivih, saj Italija že dolgo ni več kraljevina. Omenjena dinastija je sicer nekoč vladala južnemu delu Italije in Siciliji.


Še vedno pa družina veliko časa in denarja nameni dobrodelnosti, kot je v navadi pri kraljevih, ter promociji južne Italije. Princ Carl in princesa Camilla ob tem ne skoparita z razkošjem, ki sta ge deležni tudi njuni hčerki. Ti svoj čas preživljata med Italijo, Monakom, Parizom in mondenim Saint Tropezom, kjer uživata v soncu, zabavah in nakupovanju. Maria Carolina se je preizkusila tudi že kot manekenka na revijah Dolce & Gabbana ter Chopard, nastopila je celo v filmu o monaški kneginji Grace Kelly, ki jo je upodobila Nicole Kidman.


Njena vloga je bila resda majhna, a izkušnja je bila za takrat 11-letno princeso izjemna. Kot je povedala v nedavnem pogovoru za francosko revijo, se je šolala doma, govori pa menda šest jezikov. Sanja o karieri na malih zaslonih in upa, da ji uspe vpis na newyorško akademijo za umetnost. Njena mlajša sestra o prihodnosti še ne razmišlja, zanima jo moda, po starših pa je podedovala tudi čut za dobrodelnost ter okoljevarstvo. Svetlolaski sta lepoto podedovali po mami, hčerki italijanskega tajkuna, in kjer koli se pojavita, se za njima obrača staro in mlado, čeprav obe priznavata, da ju fantje za zdaj še ne zanimajo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije