OGLASI

Kraljičin vnuk prodaja mleko

Objavljeno 28. januar 2020 10.07 | Posodobljeno 28. januar 2020 10.07 | Piše: B. K. P.

Peter Philips naj bi z nastopi v oglasih za mleko zaslužil na deset tisoče evrov. Člani parlamenta so ogorčeni, češ da je njegovo početje sramotno za monarhijo.

Peter Philips je poročne slike prodal britanski reviji. FOTOGRAFIJI: Guliver/GettyImages
Britanci so bili ogorčeni, ko so v začetku meseca izvedeli, da nameravata Harry in Meghan zdaj, ko nista več aktivna člana kraljeve družine, pod znamko SussexRoyal tržiti različne izdelke, in ni jih bilo malo, ki so zmajevali z glavo, češ da nihče ne želi videti kraljevega logotipa na škatli margarine.

image
Tudi lady Kitty na Kitajskem reklamira mleko.

Komaj se je škandal malce polegel, pa je v javnost pricurljala informacija, da kraljičin vnuk Peter Philips ter nečakinja pokojne princese Diane lady Kitty Spencer na Kitajskem pri konkurenčnih proizvajalcih reklamirata mleko in pri tem izkoriščata kraljevo znamko. Na mleku je namreč natisnjena krona, Peter in Kitty tudi v vseh intervjujih in v oglasih omenjata kraljevo družino, da bi prodala več mleka. »Člani kraljeve družine dan začnejo s skodelico mleka ali skodelico čaja,« je na tiskovni konferenci ob začetku prodaje omenjenega mleka povedala kitajskim novinarjem. Peter Philips, sin princese Anne, medtem oglašuje mleko znamke Jersey Milk, za katerega v oglasu trdi, da ga je rad pil kot otrok. Da je to laž, je povedal nekdanji kraljevi kuhar, saj da tega mleka nikdar niso imeli v nobeni od kraljevih rezidenc.

Člani kraljeve družine dan začnejo s skodelico mleka ali skodelico čaja.

Medtem je britanski kabinet zahteval preiskavo glede »nizkotnega unovčevanja kraljevega statusa« Petra Philipsa, člani parlamenta so njegovo početje označili kot sramotno za monarhijo. Sin princese Anne je sicer znan kot podjeten človek, ki je v preteklosti že dobro unovčil svoje zasebno življenje. Eni od britanskih revij je denimo prodal fotografije s svoje poroke.
Deli s prijatelji