IMA POSEBNO DIETO

Kate Middleton: poglejte, kaj vse ji prepoveduje strogi kodeks

Vojvodinje Cambriške ne moti, da po pravilih britanskega dvora ne sme jesti nekaterih živil.
Fotografija: Ste že kdaj videli Kate, da bi se sama fotografirala? Ne, ker ji ni dovoljeno. FOTO: Zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Ste že kdaj videli Kate, da bi se sama fotografirala? Ne, ker ji ni dovoljeno. FOTO: Zaslonski posnetek

Življenje na britanskem dvoru prinaša številne omejitve. Kar je bilo za Meghan Markle morda nepremostljivo, za Kate Middleton ni, saj ne protestira in brez težav spoštuje ukrepe, ki se od nje zahtevajo. Vojvodinja Cambriška ima posebno dieto, zaradi katere ohranja vitko postavo in zdravje. Študija, ki so jo izvedli strokovnjaki za vadbo in prehrano pri Barbandu, je pokazala, da ima Katina izbira hrane sedemkrat več iskanj od povprečja za vse kraljeve diete in štirikrat več iskanj kot dieta Meghan Markle, poroča Mondo.

Kaj je prepovedano?

Kate ne sme jesti nekaterih živil, govorimo pa o hrani, ki jo tudi Slovenci obožujejo. Nekdanji dvorni kuhar Darren McGrady je razkril, da ji je za večerjo prepovedano jesti krompir, riž ali testenine. Verjeli ali ne, razlog je v tem, da kraljica ne mara ogljikovih hidratov, zato jih tudi ne bo postregla drugim družinskim članom. Tudi Kate mora upoštevati pravila, ko gre na obisk. To pomeni, da na javnih srečanjih ne sme uživati ​​nobene tvegane hrane, v to skupino pa sodijo školjke, za katere so prepričani, da lahko zelo hitro povzročijo zastrupitev. Vendar hrana ni edino, pri čemer ima omejitve un prepovedi.

Ste jo že videli, da bi se sama fotografirala?

Dolgi kraljevi večeri so eden izmed dogodkov, ki so bili za marsikoga najtežji. Takrat nihče ne sme leči k počitku pred samo kraljico Elizabeto II., Diana pa je to komaj spoštovala. Nihče še ni slišal bodoče kraljice Kate tožiti nad tem. Ko gre za »sodoben način življenja«, obstajajo pravila, ki veljajo tudi za družbena omrežja. Ste že kdaj videli, da bi se Kate sama fotografirala? Ne, ker ji ni dovoljeno. Menijo, da bi morali člani kraljeve družine z javnostjo komunicirati prek neposrednega stika, ne pa s 'paradiranjem' po spletnih omrežjih.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas