KONEC LJUBEZNI

Jim Belushi in Jennifer Sloan se spet ločujeta

Ona je že pred tremi leti zagnala ločitveno kolesje, ki pa sta ga ustavila. Tokrat je pobudnik razhoda igralec.
Fotografija: Poročena sta 23 let, njuna ljubezen pa se je rodila še pet let prej. Foto: PNP/WENN
Odpri galerijo
Poročena sta 23 let, njuna ljubezen pa se je rodila še pet let prej. Foto: PNP/WENN

Njegovega tretjega zakona je konec. Že spet! Pred komaj tremi leti je Jennifer Sloan zaradi nepremostljivih razlik namreč vložila ločitvene papirje, a jima je z možem Jimom Belushijem tedaj nesoglasja uspelo zgladiti, saj sta dobro leto pozneje ločitveno kolesje ustavila. A ga zdaj ponovno zagnala, le da je bil tokrat igralec tisti, ki naj bi vložil prošnjo za ločitev.
V dveh zakonih so se mu rodili trije sinovi. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
V dveh zakonih so se mu rodili trije sinovi. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters

Če je ameriški igralec mislil, da gre v tretje rado, mu je življenje pokazalo, da je to zgolj mit. Leta 1988 je namreč odklenkalo njegovemu osemletnemu zakonu s Sandro Davenport, njune ljubezni ni rešil niti prvorojenec Robert. Še precej hitreje je nato 1992., po le dveh skupnih letih, odklenkalo njegovemu drugemu zakonu z Marjorie Bransfield.

Tisti del poročnih zaobljub, da ju bo ljubezen povezovala do smrti, pa se za Belushija ni izkazal za resničnega niti z ženo številka tri, s katero gresta zdaj že drugič v le treh letih skozi bolečino ločitve. Prvič sta bila z Jennifer prepričana, da je njune ljubezni dokončno konec, pred tremi leti, le malce pred njuno 20. obletnico, a sta si tedaj dala še eno priložnost, česar pa očitno nista izkoristila. Njun ločitveni postopek je zdaj namreč že v drugo stekel. Tokrat na Jimovo pobudo, čeprav za zdaj še ni znano, kaj je glavni razlog, da je nad zakonom sklenil dvigniti roke.


Zakona Jima in Jennifer je po 23 letih očitno konec, kar zaznamuje smrt še pet let daljše ljubezenske zgodbe. Preden sta si maja 1998 namreč obljubila večnost, sta se imela rada že pet let, čeprav je Sloanova priznala, da med njima ni nemudoma zaprasketalo. Ljubezen ju ob prvem srečanju ni udarila kot strela: »Prvič me je poljubil na čelo, kot bi poljubil sestro. A nekaj tednov pozneje sva šla kotalkat in takrat se je vse spremenilo, postala sva si všeč,« je o njunih začetkih, ki so nato pripeljali do poroke in rojstva dveh otrok, dejala Jennifer. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije