ZAKONSKO ŽIVLJENJE

Jennifer Lopez in Ben Affleck ujeta na neobičajnem kraju: kaj to pove o njunem zakonu

Z obnašanjem sta Ben Affleck in Jennifer Lopez je zanikala govorice, si se širijo o njuni zvezi.
Fotografija: Med iskanjem pohištva za novi dom sta si vzela nekaj trenutkov zase. FOTO: Allison Dinner/Reuters
Odpri galerijo
Med iskanjem pohištva za novi dom sta si vzela nekaj trenutkov zase. FOTO: Allison Dinner/Reuters

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta pred nekaj meseci kupila svoj sanjski dom: luksuzno vilo, vredno 60 milijonov dolarjev in očitno te dni izbirata pohištvo, s katerim jo bosta opremila.

Slaven par je namreč v trgovini s pohištvom v Los Angelesu preizkušal zofo in si izmenjeval nežnosti, s tem pa brez besed zanikal namigovanja, da v zakonu škriplje.  

Kamere so zvezdnika ujele, kako se razgledujeta po trgovini, se v enem trenutku usedeta na zofo in se začneta poljubljati.

Par je maja letos po skoraj letu dni iskanja končno našel hišo na Beverly Hillsu, za katero sta zakonca, po pisanju portala TMZ odštela 15 milijonov dolarjev manj od začetne cene.

Vila je bila prvič na tržišču leta 2018 za ceno 135 milijonov dolarjev, tokrat je bila ta skoraj prepolovljena.

Stavba z imenom Wallingford, se nahaja na petih hektarjih zemljišča, ima 12 spalnic in 24 kopalnic. Nedavno je bila prenovljena, ima garažo za 12 avtomobilov in dodatno parkirišče za 80 vozil.

Tu je edinstven športni kompleks, telovadnica,  igrišče za košarko, boksarski ring in bar, pa frizerski salon, salon za manikiro, hišni kino, vinska klet, masažne sobe, bazen.

Ben in Jennifer sta sicer odstopila od nakupa treh nepremičnin, za katere sta že dala polog, končno pa sta našla svoj dom.

Kako se bosta v njem počutila in ali jima bo uspelo premagati domnevna nesoglasja, bo pokazal čas, piše Page six.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije