OŽIVLJANJE NI USPELO

Infarkt usoden za svetlolaso TV-voditeljico (40)

Bila je v bolnišnici, a jo je samoiniciativno zapustila. Kasneje so bližnji Slađane Petrušić sporočili, da je umrla.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images

Nekateri pravijo, da je treba užiti vsak dan, kot da je zadnji, saj nikoli veš, kdaj bo tvoja življenjska črta prekinjena. Nekateri dočakajo dolgo starost, drugim se pot konča mnogo prej.

Pri vsega 40 letih se je poslovila Slađana Petrušić, ki se je udeležila resničnostnega šova Pari (z njo je bila v šovu tudi Slovenka Ksenija Kranjec) in tako postala znana na širšem območju Balkana. Hrvatica, ki je omenjeni šov pozneje tudi vodila, pojavila pa se je tudi v oddaji Nočna mora, je umrla v četrtek okoli 20.30.

Na instagram profilu z njenim imenom pišejo, da je bila v bolnišnici (tam se je znašla zaradi tiktok izziva, pri katerem se je poškodovala, menda zaradi sabotaže, piše portal Infomedia.hr), a jo je samoiniciativno zapustila. Njeno zdravstveno stanje doma se je poslabšalo, v njen dom v Zagrebu pa sta prihitela zdravnik in medicinska sestra in jo reanimirala. Vse sta storila, da bi povrnila utrip srca 40-letnice.

Okoli 20. ure je znova doživela infarkt, tokrat pa ji ni bilo več pomoči. Kljub polurnemu oživljanju je odšla na drugi svet.

Družina je črno vest sporočila prek facebooka: 

»Z žalostjo sporočamo, da nas je sinoči zapustila naša Slađa in odšla v boljši svet. Kremirana bo, njen pepel po raztrosen po gozdu, saj je bil gozd njeno življenje, in tam bo živela večno.«

Medije v teh težkih časih prosijo za zasebnost.

Petrušićeva je infarkt doživela že leta 2019. Kot je takrat razkrila medijem, ga je preživela na nogah. Šaljivo je dejala: »Prišel je, videl, da nimam srca, in odšel. V življenju nisem spila kapljice alkohola, ne kadim, ne pijem, ne drogiram se, ne jem mastne hrane, ukvarjam se s športom. Doktor je dejal, da moram na preiskave.« Istega leta je prenehala voditi TV-oddajo, da bi izključila vse možne govorice, pa je že takrat jasno povedala, da izključno zaradi zdravstvenih težav.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije