KAMELEON

Igralec Jonah Hill postaja pravi kameleon

Oboževalce je presenetil z rožnato pričesko.
Fotografija: Rožnati lasje so dvignili veliko prahu. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Rožnati lasje so dvignili veliko prahu. FOTO: Instagram

V zadnjem obdobju je postal Jonah Hill pravi kameleon. Ne zgolj, da je povsem spremenil svoj videz s tem, ko se je znebil na ducate kilogramov, začel je celo spreminjati barve. Tako je v petek osupnil 350.000 sledilcev na instagramu, ko je objavil posnetek svoje nove pričeske. Očitno meni, da je rožnata barva najboljša izbira. Večina sledilcev je bila sprva prepričana, da gre za navadno zafrkancijo, nato so njihovi izrazi postali bolj resni, ko je v soboto z roza lasmi prišel tudi na koncert skupine Vampire Weekend.

Spomnimo, Jonah je kariero začel kot debelušni najstnik, pozneje je večkrat nastopal v vlogi nešportnega in neprivlačnega mladeniča. Opazen je bil v vlogi najstnika Setha v srednješolski megakomediji Superbad iz leta 2007, ko mu je pred kamerami delal družbo suhljati Michael Cera. Svoje igralske sposobnosti je Jonah še podčrtal leta 2011 s filmom Moneyball (Zmagovalec), za katerega se je prav tako znebil več kilogramov, po nekaterih ocenah se jih je tedaj otresel kar 13.
Zaslovel je v filmu Superbad.
Zaslovel je v filmu Superbad.

»Vse, kar sem naredil, je bilo to, da sem obiskal strokovnjaka za prehrano,« je povedal Jonah. »Od takrat ne jem več pice. To je kar hudo.« Najprej je moral zapisati vse, kar rad vidi na krožniku. Ugotovil je, da so to stvari, ki jih postrežejo na rojstnem dnevu šestletnega otroka.

»Na seznamu so bile ocvrte piščančje palčke, pica in kar nekaj absurdnih stari, ki jih odrasel človek nikakor ne bi zaužil. Ta ugotovitev je bila dokaj zanimiva. Pa še to moram priznati, kar je smešno. Pred časom sploh nisem jedel zelenjave, nikoli. Zdaj se trudim, da bi mu bila okusna, najbolj se mu je prikupil prav brokoli.« Trenutno je na njegovem jedilniku veliko japonske hrane.
Jonah na koncertu skupine Vampire Weekend FOTO: Instagram
Jonah na koncertu skupine Vampire Weekend FOTO: Instagram

Za film Vojni psi pa se je moral spet zrediti, ker je to od njega zahtevala vloga. Nato se mu je s pomočjo igralskega kolega Channinga Tatuma uspelo vrniti v bolj droben okvir. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije