MODNA REVIJA

FOTO: Vojvodinja Kate je super mama

Kate, George in Charlotte so se na reviji povsem zlili z okolico.
Fotografija: Kate so ljudje že večkrat spregledali, saj je videti povsem običajno.
Odpri galerijo
Kate so ljudje že večkrat spregledali, saj je videti povsem običajno.

Vojvodinjo Cambriško mnogi hvalijo kot super mamo, ki se je odrekla četici pomočnic in svoje tri otroke raje vzgaja predvsem sama. Z otroki ji gre menda odlično, ne le svojimi, radi jo imajo tudi otroci njenih prijateljic, in celo tisti, ki jih naključno sreča na raznih obiskih, ji skačejo v objem. Da se trudi, da bi njeni otroci imeli čim bolj običajno in srečno otroštvo, je znova dokazala pred dnevi, ko je starejša dva odpeljala na konjeniški dogodek v Norfolk.

Princa Williama v bližini ni bilo videti, a je Kate kljub temu poskrbela, da sta se princ George in princesa Charlotte čim bolj zabavala. Ljubko Charlotte so obiskovalci fotografirali, ko je uživala v sladoledu, medtem ko je Kate Georgeu popravljala majico. Vojvodinja je znova povzročila pravo evforijo med ženskami, saj se je v javnosti pojavila v čudoviti modri obleki za slabih 50 evrov, in hiša, ki je obleko poslala na tržišče, si že mane roke, saj najbrž ne bo dolgo in obleke bodo, kot druge, ki jih obleče Kate, razprodane.

Britanec Jack Scholmann, ki se je po naključju znašel nedaleč od slavne družinice in tudi posnel nekaj fotografij, je britanskim medijem povedal, da je bila vojvodinja slika predane mame. »Sedeli smo na klopi in jedli, ko sem s kotičkom očesa opazil to čudovito žensko v modri obleki, in potreboval sem nekaj trenutkov, da sem spoznal, kdo je,« je dejal 32-letnik in dodal, da so jo najbrž opazili tudi drugi, a se je družinica menda tako pomešala med obiskovalce, da so bili neopazni.
Obiskovalec, ki je posnel fotografijo, je Kate pohvalil kot zelo predano mamo.
Obiskovalec, ki je posnel fotografijo, je Kate pohvalil kot zelo predano mamo.

»Bili so kot vsi. Sedeli so na soncu, deklica je lizala sladoled, Georgeu pa je Kate kupila neko igračo, ki jo je začel nemudoma odvijati. Nič vzvišenega ni bilo na njih ali drugačnega. Poleg tega sta otroka izjemno lepo vzgojena,« je dejal Britanec, ki je še razkril, da sta ves čas obiska nekaj metrov od kraljevih stala dva policista v civilu.
Pogumni princ
Pogumni princ

Tokrat ni bilo prvič, da se je Kate tako dobro vključila v množico. Na istem dogodku, ki ga je z otrokoma in dvema prijateljema obiskala predlani, jih prav tako ni opazil nihče. Da so bili tam, so razkrili šele posnetki na družabnem omrežju Katinih prijateljev. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije