VROČE

FOTO: Hamiltonovo dekle je prava bomba, očitno obožuje lateks

Na spisku zvezdnika formule 1 se znajdejo številne manekenke in glasbenice, a tokrat je na zmenek povabil nekdanjo mehaničarko.
Fotografija: FOTO: Instagram
Odpri galerijo
FOTO: Instagram

Britanski voznik formule 1, Lewis Hamilton (34), ki je »težak« okoli 38 milijonov evrov, menja lepotice kot spodnje perilo. Po kratki pustolovščini s pevko Nicki Minaj (36), s katero je preživel romantični vikend v Dubaju, je očitno našel novo punco, navaja britanski rumeni tisk, svoje trditve pa potrjuje s fotografijami.

Na njegovem spisku se najdejo številne manekenke in glasbenice, kot so Rihanna (31), Sofia Richie (20), Winnie Harlow (24), Rita Ora (28) in seveda Nicole Scherzinger (41), a tokrat je Hamilton povabil nekdanjo mehaničarko Zahro Elise. Na zmenek je prišla v usnjenem kožnem kombinezonu, zato so jo mnogi radovedneži poimenovali kar »ženska mačka«.





Paparaci so ju ujeli na bencinski črpalki, ko sta po rojstnodnevni zabavi igralca Kevina Harta domnevno skupaj odšla v Zahrin dom. Zahra je sicer netipično Hamiltonovo dekle. Štiri leta je preživela v ameriški mornarici, kjer je delala kot mehaničarka, namigovalo pa se je tudi, da ima razmerje z atletskim superzvezdnikom Usainom Boltom (32).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije