Zvezde na dražbi za dober cilj

Z nekaj sreče lahko zaigrate v filmu z de Nirom in DiCapriem. Na voljo golf z Robom Lowom in podoknica Justina Bieberja.
Fotografija: Možnost igranja z Robertom de Nirom in Leonardom DiCapriem pod taktirko Martina Scorseseja se ne pojavi vsak dan. FOTO: Guliver/cover Images
Odpri galerijo
Možnost igranja z Robertom de Nirom in Leonardom DiCapriem pod taktirko Martina Scorseseja se ne pojavi vsak dan. FOTO: Guliver/cover Images

Ste kdaj fantazirali, da vam − in le vam − odpoje podoknico Justin Bieber? Se igrate podaj in odbij z igralcem bejzbola (in zaročencem Jennifer Lopez) Alexom Rodriguezom? Ali pa da preizkusite svoje igralske sposobnosti v hollywoodskem filmu ob Leonardu DiCapriu in Robertu de Niru, ob čemer vam napotke daje Martin Scorsese?

No, če so bile to nekdaj nemogoče sanje, lahko zdaj postanejo resničnost. Zvezde iz sveta športa in zabavne industrije so namreč stopile skupaj in v boju za tiste, ki si zaradi pandemije ne morejo privoščiti niti najosnovnejšega, kot je topel obrok, dražijo ali prodajajo svoje najbolj dragocene in osebne predmete ali pa, za marsikoga še precej bolj vznemirljivo, edinstvene izkušnje z njimi.
Čemu ne bi sončnega dne preživeli z Robom Lowom? FOTO: Guliver/getty Images
Čemu ne bi sončnega dne preživeli z Robom Lowom? FOTO: Guliver/getty Images

Spletni izziv All-in je zagnal Michael Rubin, ustanovitelj podjetja športne opreme Fanatics, in že v prvih dneh združil četico veljakov iz sveta športa, filma in glasbe, seznam slavnih, pripravljenih pomagati, pa se iz dneva v dan daljša. Tudi ker mora vsak, ki ponudi bodisi predmet bodisi izkušnjo, nominirati še vsaj eno novo osebo, da stori podobno, s čimer se veriga nikoli ne pretrga.
 

Megaponudbe


Med zvezdniki, ki so se že odzvali akciji zbiranja finančnih sredstev, je kanadski pop zvezdnik Justin Bieber, ki srečnemu izbrancu (ali izbranki) ponuja, da prileti na njegov ali njen dom in mu zapoje skladbo One Less Lonely Girl. Potegujete se lahko tudi za igro golfa z večkratnim nominirancem za zlati globus Robom Lowom ali pa si poskušate priboriti igranje bejzbola z A Rodom.

V bogatem naboru je tudi druženje s košarkarskim zvezdnikom Magicom Johnsonom, ki bo priletel v kraj po vaši izbiri in z vami odigral videoigrico, nato pa se mu boste – ko bo nevarnost pandemije seveda mimo – z 10 prijatelji lahko pridružili v Los Angelesu na večerji in tekmi Lakersov, seveda v prvi vrsti ob igrišču.


Če šport ni po vaši izbiri in vas bolj vleče sedma umetnost, razmislite, s katero izmed ponudb bi se vam izpolnile sanje. Potegujete se namreč lahko za vlogo v prihodnjem filmskem projektu igralca in komika Kevina Harta. Ali pa, ta je ena od najnovejših, si lahko priborite manjšo vlogo pod režijsko taktirko Martina Scorseseja, ki se bo v naslednjem filmu Killers of the Flower Moon potopil v FBI-preiskavo umorov pripadnikov plemena Osage, ki velja za enega največjih primerov serijskih umorov v ZDA.

»Najranljivejši deli naše skupnosti potrebujejo našo pomoč bolj kot kadar koli,« je začel poziv de Niro, ki bo v filmu zaigral z DiCapriem. Oba zvezdnika pa skupaj ponujata neprecenljivo izkušnjo. »Ste se kdaj spraševali, kako je, če lahko sodeluješ z velikim Martinom Scorsesejem, de Nirom in menoj? Zdaj imate možnost to doživeti. Priborite si vlogo v filmu Killers of the Flower Moon, cel dan boste preživeli na snemanju v naši družbi in šli z nami tudi na premiero filma,« pa je izkušnjo natančneje opisal Leo.


Hollywoodska težkokategornika pa sta štafetno palico izziva nato predala Matthewu McConaugheyju, Ellen DeGeneres in Jamieju Foxxu. In še preden je njuna ponudba dobro zaživela, se je odzvala Ellen in – ob lastni donaciji milijona – dala na spletno dražbo možnost sovodenja njene pogovorne oddaje. Na drugi strani je oskarjevec McConaughey ponudil srečnežu, da se z njim in njegovo družino udeleži nogometne tekme igralčeve priljubljene ekipe. S še enim prijateljem, stroški poleta, prenočitve in preostalega pa seveda ostanejo na zvezdnikovih ramenih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije