POČILO JE

Srbi poročajo: Ločitev vložena, Severina že v objemu drugega moškega

Pevka naj bi se razšla z možem, bila naj bi globoko v dolgovih.
Fotografija: Severina naj bi hrvaški državi dolgovala na tisoče evrov. FOTO: Jure Eržen, Delo
Odpri galerijo
Severina naj bi hrvaški državi dolgovala na tisoče evrov. FOTO: Jure Eržen, Delo

Hrvaška pevka Severina in Igor Kojić, sin srbskega pevca Dragana Kojića Kebe, sta se odločila, da končata svoj štiriletni zakon, poročajo srbski mediji in dodajajo, da je Igor že vložil zahtevo za ločitev. Vzrok naj bi bile številne finančne težave, v katerih naj bi se znašla priljubljena Severina, zaradi česar naj ne bi mogla več vzdrževati Igorja. Mediji v Srbiji so to pospremili z zapisi, da sta bila skupaj v dobrem, ne pa tudi v slabem, kot to velevajo poročne zaobljube.

Težave naj bi se začele, ko je Severina nekaj dni pred razglasitvijo izrednih razmer zaradi novega koronavirusa prišla v Beograd in skoraj dva meseca preživela pri tastu, med karanteno pa naj bi med njo in možem počilo. Igor je bil od začetka njunega razmerja navajen, da je Severina z nastopi dobro služila, on pa je denar trošil za lagodno življenje, je povedal vir in dodal, da je zaradi pandemije Severina nehala nastopati, denar je kopnel, nesoglasja med zakoncema pa so bila vse večja. Severina ni vedela, da hrvaški državi dolguje več kot 200 tisoč evrov zaradi prekrškov, vezanih na boj za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ker je pogosto menjala odvetnike. Ko so jo o tem obvestili, je Igor za vse krivil njo, ona pa naj bi mu zabrusila, naj še sam začne služiti denar, da je dolgo finančno podpirala njega in njegovo družino. Igor naj bi ji odvrnil, da zahteva ločitev, ona pa se je na hitro vrnila v Zagreb, je še dodal vir. Starši naj bi Igorju prigovarjali, da ne more žene pustiti zdaj na cedilu, a noče nikogar poslušati.



Ob tem pa srbski mediji poročajo še, da so Severino že ujeli v objemu drugega moškega. Pri tem pa ne gre za nobeno novo romanco, saj je pevka sama objavila fotografijo, na katero se objeta sprehaja s svojim dobrim prijateljem in piarovcem Davorjem Grgino. »Toliko kot sem se s teboj nasmejala in kako se vsakič vselim, ko te vidim ... Nekateri ljudje se morajo imeti radi. Vse najboljše, prijatelj,« je zapisala ob štirih še nikoli objavljenih fotografijah.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije