LJUBEZEN

Princesa po treh letih končno spet zaljubljena

Beatrice je multimilijarderja predstavila staršem. Poroka že prihodnje leto?
Fotografija: Beatrice se je v 34-letnika zaljubila približno en mesec pred sestrino poroko. FOTO: REUTERS
Odpri galerijo
Beatrice se je v 34-letnika zaljubila približno en mesec pred sestrino poroko. FOTO: REUTERS

Vnukinja britanske kraljice Elizabete, princesa Beatrice, je menda znova zaljubljena. Tridesetletna hči vojvode in vojvodinje Yorške, ki je bila prejšnji mesec poročna priča svoji mlajši sestri Eugenie, se je pred tremi leti razšla z uspešnim poslovnežem Davom Clarkom, s katerim sta bila par kar desetletje, in od takrat je v javnosti niso videvali z veliko moškimi, pa še tisti, s katerimi je obiskala kakšen dogodek ali večerjo, so se prej ali slej izkazali za zgolj prijatelje.
Beatrice in Dave sta bila par deset let.
Beatrice in Dave sta bila par deset let.

Na začetku leta se je sicer sestajala z moškim, a paparacem o njem ni uspelo kaj dosti izvedeti, razmerje pa se je po dveh mesecih tako in tako končalo. Zdaj pa je princesa naposled, kot kaže, le našla svojega princa.
Edoardo Mapelli Mozzi FOTO: Web
Edoardo Mapelli Mozzi FOTO: Web

Njen novi izbranec sicer ni modre krvi, ima pa veliko pod palcem. Ime mu je Edoardo Mapelli Mozzi in se ukvarja z obnovo nepremičnin oziroma gradnjo in prodajo novih, njegov bančni račun pa naj bi bil težak celo več milijonov evrov. Beatrice je nad 34-letnim Edoardom, ki je velik ljubitelj kriketa, menda tako navdušena, da ga je že predstavila svojim staršem, čeprav ga je spoznala šele sredi septembra.


»Beatrice in Edo se gibljeta v istih krogih, zato imata veliko skupnih prijateljev, eden od njih ju je predstavil in tako se je začelo,« je dejal prijatelj para in dodal, da sta si bila takoj všeč. »Takoj ko sta se spoznala, sta se že neznansko zabavala. Tudi na krajši oddih sta že odšla skupaj in Beatrice ga je peljala domov ter ga predstavila Fergie in očetu. Vse skupaj se premika precej hitro, priznati moram, da je za Beatrice to dokaj nenavadno, a nihče od nas ne bo presenečen, če bo kmalu sledila zaroka.


Med seboj smo se že pogovarjali, malo za šalo, malo zares, da bo prihodnje leto poroka,« je še dejal taisti prijatelj in dodal, da so vsi neizmerno srečni za Beo, kot ljubkovalno kličejo Beatrice. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije