Po smrti moža spet zaživela

Partner norveške princese na instagramu objavil fotografijo iz Los Angelesa. Zadnja objava Marthe Louise je bila posvečena nekdanjemu možu.
Fotografija: Družila sta se s hollywoodarji. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Družila sta se s hollywoodarji. FOTO: Instagram

Prvič po smrti nekdanjega moža Arija Behna se je norveška princesa Martha Louise – skupaj imata tri hčere, Maud Angelico, Leah Isadoro in Emmo Tallulah – vrnila na instagram. Tam je njen spremljevalec, šaman Durek Verrett, objavil fotografijo, posneto v Los Angelesu, na kateri je s princeso in hollywoodskim zvezdnikom Jamesom Van Der Beekom in njegovo ženo Kimberly.

Preživljanje časa s prijatelji in družino je najboljše na svetu, je 44-letnik pripisal k fotografiji in še: »Tako veliko moči je, ko se povežemo z vizionarskimi dušami. Veliko ljubezni je v tej zabavni druščini. Poiščite prijatelje, ki vas navdihujejo, in se jim zahvalite. Ljudje, ki nas navdihujejo, bi morali biti vselej ljubljeni. Rad vas imam, luč luči ste.«


Oboževalci norveške princese in njenega izbranca so navdušeni, ker se je 48-letna Martha Louise vendarle vrnila na družabna omrežja, od koder se je umaknila po smrti nekdanjega moža, ki je ob božiču napravil samomor. Zadnjo objavo je posvetila nekdanjemu možu in njegovem boju z duševno boleznijo. Ari in Martha Louise sta se poročila leta 2002, v zakonu so se jima rodile tri hčere, a ljubezen ni trajala, zakon se je končal z ločitvijo leta 2017, nekdanja zakonca pa sta si delila skrbništvo nad hčerami. »Kot mnogim so se tudi najine poti razšle, odtujila sva se,« sta sporočila ob ločitvi.

»Ni prijeten občutek, da nič več ni mogoče storiti. Dolgo sva poskušala in poskusila marsikaj, a se ne moreva srečati in tako ne moreva več nadaljevati.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije