DOBILA SINKA

Noseča odigrala vlogo superjunakinje

Ameriška zvezdnica Krysten Ritter je prvič mamica. Z rockerskim partnerjem sta dobila sinka.
Fotografija: Na oskarjih sta razkrila, da bosta dobila otroka.
Odpri galerijo
Na oskarjih sta razkrila, da bosta dobila otroka.

Nikoli ni bila nominirana za oskarja, pa vendar na letošnji podelitvi zlatih kipcev verjetno ni bilo srečnejše osebe od Krysten Ritter. Igralka, ki smo jo gledali v megapriljubljeni seriji Kriva pota, ni stopila na zmagovalni oder, a je žarela bolj kot zveneča imena, ki so s februarske podelitve odnesla najprestižnejše filmsko priznanje. Kajti Krysten je z največjo nagrado, z otrokom pod srcem. »Presenečenje!« je z oskarjevske podelitve tvitnila zvezdnica in pokazala vidno zaobljen trebušček. Zdaj pa se je odštevanje naposled končalo, saj je v roke lahko prijela svojo zalito štručko, sinka Brucea Juliana Knighta.

V nasprotju z njenimi običajno precej avanturističnimi in odštekanimi vlogami je zavetje doma tisto, kjer se temnolaska najbolje počuti. Velja namreč za precejšnjo zapečkarico, ki najraje ostaja doma, kjer piše, sklada pesmi ali pa morda plete. In verjetno bo odslej še bolj navezana na domače ognjišče, saj se ji je uresničila želja po lastni družini. Njena dolgoletna ljubezen s pevcem Adamom Granducielom, s katerim je od začetka leta 2014, je namreč obrodila sad.
Snemala je, dokler je lahko.
Snemala je, dokler je lahko.

Igralka varuje svojo zasebnost. Zato je bila njena dvojnica pri snemanju Netflixove stripovske serije Jessica Jones, v kateri se je Ritterjeva prelevila v nekdanjo superjunakinjo, ki zažene detektivsko agencijo, precej časa ena redkih, ki so vedeli, da zvezdnica pričakuje otroka. Kljub prvi nosečnosti pri zrelih 37 letih je namreč snemala, dokler je lahko. »Snemala sem le tisto, kar je bilo varno, zame in za otroka, zato je bila moja dvojnica Dejay Roestenberg ena redkih, ki so vedeli, da sem noseča,« je pojasnila igralka in še, da je vztrajala pred kamerami, ker je ni mučila nosečniška slabost. »Štejem se za srečno, da se je slabost pojavila šele, ko smo že končali snemanje. Vseeno sem se pošteno namučila, da sem premagovala utrujenost. Bili so namreč trenutki, ko bi lahko le sedla in v hipu zaspala, čeprav nisem med tistimi, ki potrebujejo ali si želijo popoldanskega dremeža.« Tega si zdaj, tudi če bo želela, ne bo mogla privoščiti, saj ji novorojeni sinko ne bo pustil. 
Zvezdnica je pozdravila sina. FOTOGRAFIJE: instagram
Zvezdnica je pozdravila sina. FOTOGRAFIJE: instagram

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije