PREDRZNA OBOŽEVALKA

Neverjetno, vdrla v igralčev dom in tam živela deset dni

Oboževalka že leta vzdihuje za Channingom Tatumom. Sodnik je zanjo odobril prepoved približevanja.
Fotografija: Zaradi zalezovalke ga skrbi za varnost svojih najbližjih. FOTO: instagram
Odpri galerijo
Zaradi zalezovalke ga skrbi za varnost svojih najbližjih. FOTO: instagram

Lansko pomlad sta Channing Tatum in Jenna Dewan z nenadno naznanitvijo razhoda odvrgla bombo. Nihče ni pričakoval, da bo med igralcema, ki sta veljala za enega redkih srečno zaljubljenih zvezdniških parčkov, zaškripalo. A če je zaton njunega devetletnega zakona komu morda omajal vero v ljubezen, je vsaj ena ženska ob tem radostno plosknila z rokami. Igralčeva oboževalka, za zdaj znana le z imenom Chantal, ki že leta vzdihuje za filmskim lepotcem, je bila prepričana, da je to znak usode. Da je zdaj vendar ona na vrsti, da Channingu ukrade srce. Tega pa se je lotila nerodno in kriminalno, saj je vlomila v zvezdnikov dom in tam ilegalno živela kar deset dni, vse dokler je v lisicah niso odvedli v pripor. A ni prvič, da si je poskušala prigrebsti pot v igralčevo življenje.


Aprila lani se je razšel s svojo dolgoletno ljubeznijo, ki mu je v zakonu povila hčerko Everly. A tega izklesani igralec ni predolgo objokoval, saj je že dobrega pol leta pozneje, novembra lani, svetu pokazal, da njegovo srce spet ljubi. A čeprav ga je podaril ameriški pevki Jessie J, je Chantal očitno prepričana, da zanjo ni konec, dokler drugemu dekletu ne natakne prstana. Tako je še tisti isti jesenski mesec, ko je Tatum razkril svojo novo ljubezen, vdrla v njegov dom in tam postavala pet ur v upanju, da bo naletela na tarčo svojega oboževanja. Neuspešno. Zato se je dva dni pozneje, sredi lanskega novembra, spet prikradla v zvezdnikov dom in mu pustila ljubezensko pismo, med drugim naj bi mu pisala, da se poznata že leta. A očitno njene besede niso zalegle, ljubezen med Channingom in Jessie je vse močnejša, zato se je vse bolj obupana Chantal zatekla k še bolj drastičnim ukrepom. Brez vabila in brez njegove vednosti se je kar preselila na zvezdnikov dom.

Ko je lani razpadel zakon Channinga in Jenne, je bil za Chantal to znak usode. FOTO: guliver/cover images
Ko je lani razpadel zakon Channinga in Jenne, je bil za Chantal to znak usode. FOTO: guliver/cover images

Če je ob prvih Chantalinih "obiskih" igralec odmahnil z roko, ga je zdaj začelo skrbeti za lastno varnost in varnost tistih, ki so mu blizu. Njeno vedenje je sodniku, ki ga je zaprosil za nalog prepovedi približevanja, opisal ne le kot nadležno, temveč zdaj tudi že alarmantno in skrb vzbujajoče, čeprav se z moteno oboževalko (doslej) še ni srečal iz oči v oči. Ko je prejšnji mesec vlomila v njegovo hišo, zvezdnika namreč ni bilo doma zaradi prenove. To pa Chantal ni motilo, saj si je tam za 10 dni ustvarila dom, vse dokler nanjo ni naletel igralčev osebni pomočnik, ki se je v hiši oglasil, da bi pobral pošto. "Tukaj delam, sem služabnica," je poskušala razložiti svojo prisotnost, a asistent temu ni nasedel in je brž poklical policijo.

Ko je lani razpadel zakon Channinga in Jenne, je bil za Chantal to znak usode. FOTO: guliver/cover images
Ko je lani razpadel zakon Channinga in Jenne, je bil za Chantal to znak usode. FOTO: guliver/cover images

Ni dvoma, da so ji čustva oboževanja zameglila presojo. Poleg tega naj bi trpela za bipolarno motnjo in že dve leti ne jemlje predpisanih zdravil. Zdaj se je v manj kot enem letu kar trikrat prikradla na zvezdnikov dom. Več kot dovolj podlage, da je sodnik odobril Tatumovo prošnjo. Chantal se do nadaljnjega zvezdniku, njegovi odtujeni ženi in njuni hčerki ne sme približati na manj kot 90 metrov, ni pa jasno, ali je v odlok zajeto tudi zvezdnikovo sedanje dekle Jessie J. Na vnovičnem sodnem zaslišanju konec julija bo sodnik presodil, ali naj prepoved približevanja podaljša za nedoločen čas. Vprašanje je tudi, ali se bo Chantal tega držala, saj vztraja pri trditvah, da se z igralcem pozna že dolga leta. Še več, v svojih zablodah je prepričana, da tudi Channing z njo ohranja stike na raznih družabnih omrežjih. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije