Medved izzval zvezdnike

Sloviti pustolovec vrgel rokavico znanim. Kako se bodo znašli daleč od civilizacije.
Fotografija: Armieja Hammerja bodo odvrgli na Sardiniji. FOTOGRAFIJE: menedžment
Odpri galerijo
Armieja Hammerja bodo odvrgli na Sardiniji. FOTOGRAFIJE: menedžment

Bear Grylls je znano ime med tistimi, ki prisegajo na adrenalin in korakanje po robu. Ne v množici, ampak daleč proč, sredi ničesar. Britanski mojster preživetja namreč preživi in cveti tudi tam, kjer daleč naokoli ni sledi o civilizaciji, kamor morda sploh še ni stopila človeška noga. Zatorej ni čudno, da s svojimi izjemnimi spretnostmi ni osvojil le, denimo, Everesta, ampak tudi svet televizije.

Channing Tatum je divjost narave z Bearom enkrat že preživel. Vrača se po nov odmerek.
Channing Tatum je divjost narave z Bearom enkrat že preživel. Vrača se po nov odmerek.
Sodeloval je v sedmih sezonah za emmy nominirane serije Neverjetno preživetje, ki je postala ena od najbolj gledanih oddaj na svetu in je dosegla približno 1,2 milijarde gledalcev. Od takrat je sodeloval v številnih pustolovskih TV-oddajah, vključno z dobitnico nagrade bafta Otok z Bearom Gryllsom, Šola preživetja Beara Gryllsa, Neverjetno preživetje, V divjini in Absolutno divje.
 

V divjini


Grylls ne preizkuša le meja svojih zmožnosti in ne tekmuje le z naravo, ampak izzive rad postavlja tudi drugim. Če gre za znane obraze, še toliko raje. Na spored programa National Geographic je prav zdaj prišla nova sezona 10-delne serije V divjini z Bearom Gryllsom, pred kamero pa se sama s seboj in s preostalim svetom preizkuša deseterica. V divjino so se z adrenalinskim navdušencem podali Alex Honnold, profesionalni plezalec, ki je prvi solo splezal na vrh 915-metrske stene El Capitan.


Nadalje nominiranec za zlati globus Armie Hammer ter oskarjevka Brie Larson. Preživeti bodo poskušali tudi radijska osebnost Bobby Bones, manekenka in igralka Cara Delevingne ter igralca Channing Tatum in Zachary Quinto. Bearovemu izzivu so se odzvali še akcijski zvezdnik Dave Bautista ter igralca in komika Joel McHale in Rob Riggle. »Vsak zvezdnik, ki se mi pridruži na pustolovščinah po divjini, dobi življenjsko pomembno izkušnjo. Velikokrat smo na robu, vendar smo tudi nagrajeni s pogumom, vztrajnostjo in ponosom, česar denar ne more kupiti,« pravi Grylls.


Nova sezona popelje gledalce na mangrovska območja Paname, v podvodne jame na Sardiniji, na islandski ledenik in po puščavskih kanjonih v Arizoni. »Gostje se bodo morali soočiti z največjimi strahovi in se spopasti tako z divjimi živalmi kot s padajočim kamenjem in drugimi skrajnimi razmerami.« Ko bodo gosta odložili na odročnem kraju, se bo moral zanesti na svoj instinkt, preizkusiti bo moral svoje znanje o prodiranju skozi gosto grmovje in še veliko več. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije