LEPOTNI POSEGI

Lepotni kirurg ji očita kup operacij

Hailey Baldwin Bieber se je znašla pod drobnogledom dr. Daniela Barretta. Prepričan je, da ima zvezdnica za seboj precej lepotnih posegov.
Fotografija: Tudi sama meni, da je na nekaterih posnetkih videti zelo nenaravna. Foto: guliver/Cover Images
Odpri galerijo
Tudi sama meni, da je na nekaterih posnetkih videti zelo nenaravna. Foto: guliver/Cover Images

Operacija nosu, korekcija brade, povečanje ustnic in zategovanje kože – vse te lepotne posege naj bi si dala narediti manekenka Hailey Baldwin, ki po novem sliši na ime Hailey Bieber. Dolgonoga lepotica, ki je pred kratkim na veliko žalost oboževalk skočila v zakon z najstniškim idolom Justinom Bieberjem, se po mnenju plastičnega kirurga dr. Daniela Barretta za privlačno zunanjost lahko zahvali lepotnim kirurgom in ne zgolj dobrim genom.
Zakonca Bieber sta nad zdravnika že poslala odvetnike. FOTO: Guliver/Getty
Zakonca Bieber sta nad zdravnika že poslala odvetnike. FOTO: Guliver/Getty

Seznam domnevnih lepotnih posegov 23-letnice je delil na družabnem omrežju tiktok, na katerem redno objavlja videe, v katerih razglablja o tem, kakšne posege so si po njegovem mnenju privoščile razne znane osebnosti. »Bodite pozorni na nos. Kaj menite? Povedal vam bom, kaj mislim jaz. Mislim, da je čisto nemogoče brez pomoči nekoga, kot sem jaz, preiti z nosu na oni sliki na nos na tej,« v videu razlaga gledalcem.

Zvezdnica in njen mož sta bila z zdravnikovo razlago seveda precej nezadovoljna, njuni odvetniki pa so šli takoj v akcijo. Par zdravnika obtožuje, da je uporabil Haileyjino slavo za oglaševanje svoje zdravniške prakse ter da je širil lažne, nepreverjene govorice, da je zvezdnica prestala plastične operacije. Za nameček sta dr. Barretta obtožila še kraje avtorskih pravic, saj je na posnetkih uporabil Justinovo pesem Sorry. Zdravnik je slavnima zakoncema odgovoril z novim posnetkom na tiktoku.


»Namen mojega tiktok računa je povečati transparentnost plastične kirurgije in izobraziti ljudi o njej. Namen videa ni bil na kakršen koli način omalovaževati Hailey Bieber, želel sem zgolj deliti svoje mnenje o postopkih, za katere menim, da bi jih lahko prestala, če sodim zgolj po njenih fotografijah. To sem storil na željo številnih mojih sledilcev, ki jih zanimajo tovrstne informacije in moje mnenje,« je dejal.
 

Uživala v karanteni


Da fotografije ne odražajo resnice o njeni zunanjosti, je prav pred kratkim trdila tudi Hailey. »Prenehajte uporabljati fotografije, ki jih obdelajo umetniki ličenja! Nisem videti tako, kot kaže fotografija na desni,« se je razburila v spletnem komentarju na objavo, ki je govorila o tem, kako zelo se je spremenila v zadnjih letih.

»Svojega obraza se nisem niti dotaknila, in če že primerjate moje posnetke pri 13 in 23 letih, vsaj uporabite naravno fotografijo, ki ni tako zelo tehnično obdelana,« je dodala. Hailey se je sicer prav pred kratkim pohvalila, kako z možem uživata v karanteni. V seriji svojih oddaj na facebooku The Biebers On Watch sta delila nekaj svojih najljubših spominov na čas, ki sta ga preživela za zaprtimi vrati doma.


Med drugim sta predstavila posnetek pripravljanja čokoladnih piškotov brez glutena. V njem sta mladoporočenca, ki sta v zakonski stan skočila kar dvakrat, nazadnje oktobra 2019, pokazala tudi, da sta še vedno zaljubljena do ušes. »Res uživam v času, ki ga preživim s tabo. Vem, da je bilo v karanteni na trenutke noro, ves svet je obrnjen na glavo, toda jaz resnično uživam v času, ki ga preživljam s teboj,« je zvezdnica vpričo kamere zagrulila svojemu možu. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije