POŽAR

Joan Collins v pižami zbežala pred požarom

Igralkin mož se je sam lotil gašenja Oba so zdravili zaradi vdihavanja dima
Fotografija: Vselej brezhibna Joan tokrat ni imela časa za urejanje. Foto: instagram
Odpri galerijo
Vselej brezhibna Joan tokrat ni imela časa za urejanje. Foto: instagram

Vsako dekle si želi svojega junaka in angleška igralka Joan Collins je v Percyju Gibsonu, s katerim se je poročila leta 2002, našla prav to. Junaka, pripravljenega tvegati lastno življenje, da reši izbranko svojega srca. Ko je v njunem londonskem stanovanju v soboto popoldne izbruhnil požar in je 85-letna zvezdnica le v pižami zbežala iz hiše, je 54-letni Percy namreč pogumno zagrabil gasilni aparat in se začel boriti z ognjenimi zublji. Požar je ukrotil še pred prihodom gasilcev.
Vselej brezhibna Joan tokrat ni imela časa za urejanje. Foto: instagram
Vselej brezhibna Joan tokrat ni imela časa za urejanje. Foto: instagram

Uživala sta v lenem sobotnem popoldnevu. V spalnici sta ležala na postelji in gledala romantično komedijo Bolje ne bo nikoli, ko je zadonel požarni alarm. Ko sta odprla vrata spalnice in stopila na hodnik, pa jima je nos vzdražil še vonj dima. Vselej brezhibno urejena zvezdnica je v pižami in bosa zbežala ven ter poklicala pomoč, Percy pa se je z gasilnim aparatom zapodil proti sobi za goste, ki so jo požirali ognjeni zublji.
Joan Collins pravi, da je imela neizmerno srečo.
Joan Collins pravi, da je imela neizmerno srečo.

»Doma imata dva gasilna aparata in Percy se je z njima nemudoma spravil nad ogenj, Joan pa je poklicala gasilce. Ko so prispeli, je bil ogenj že pod nadzorom,« je povedal predstavnik zvezdniškega parčka in dodal, da sta oba na srečo iz požara pobegnila nepoškodovana, da pa ju je dogodek pretresel.


Gasilci so se hitro odzvali in pred sedemnadstropni stanovanjski blok, katerega prvo nadstropje je v lasti Collinsove in Gibsona, pridrveli z dvema gasilskima avtomobiloma. Deset gasilcev je potrebovalo še eno uro, da so končali Percyjevo delo in povsem pogasili požar. Joan in Percy sta se nadihala dima in sta potrebovala zdravniško pomoč. »Imava neizmerno srečo, da sva še živa,« je dejala pretresena Collinsova, ki bo morala še natančno dognati, kaj vse je bilo v ognju uničenega.


Vzrok požara preiskovalci še preiskujejo, so pa gasilci Joan menda že dejali, da naj bi bilo krivo sonce. Sončni žarki naj bi se namreč odbili od ogledala, zaradi česar naj bi se nato vnele zavese in brisače v sobi za goste. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije