Ima Brad Pitt novo?

Šarmantni igralec naj bi se ogrel za 33-letno televizijsko novinarko. Na rdeči preprogi sta se spogledovala, nato ji je še pomežiknil.
Fotografija: Govorice je sprožil Reneejin intervju. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Govorice je sprožil Reneejin intervju. FOTO: Instagram

Odkar sta se pred tremi leti razšla lomilec ženskih src Brad Pitt in fatalka Angelina Jolie, ne potihnejo govorice, kdo bi lahko bila njegova nova ljubezen. Nazadnje je v začetku leta razveselil oboževalce, ko je bilo videti, da je obnovil romantične stike z bivšo ženo Jennifer Aniston, od katere se je ločil prav zaradi Joliejeve, kar mu je zamerilo nemalo ljudi. A govorice so se izkazale za neresnične. Oba sta sicer potrdila, da kljub boleči ločitvi pred 15 leti ostajata dobra prijatelja, kaj več od tega pa se med njima menda ne plete.

Triintridesetletna novinarka je zelo privlačna. FOTO: Instagram
Triintridesetletna novinarka je zelo privlačna. FOTO: Instagram
Zdaj pa so paparaci Pittu pripisali novo ljubezen. To naj bi bila 33-letna avstralska televizijska novinarka Renee Bargh, ki se je pred časom z njim pogovarjala na rdeči preprogi. Tisti, ki so si prispevek ogledali, so prepričani, da se je par pred kamerami odkrito spogledoval, tudi Brad sam pa naj bi priznal, da je med njima močna kemija. Pozneje naj bi se še nekajkrat dobila in menda si želita odnos poglobiti. Barghova je po besedah Bradovih prijateljev povsem njegov tip, znak, da mu je všeč, pa naj bi bilo tudi dejstvo, da je zelo skrivnosten človek, ki se novinarjem ne odpre prav rad, s čimer pa Avstralka ni imela prav nobenih težav. »Nenavadno dolgo se je zadržal pri njej, običajno tega ne počne. Intervjuji se mu zdijo mučni in kolikor se da, se jim izogiba, ali pa so zelo kratki in nikdar ne razkrije ničesar o svojem zasebnem življenju. Ne spomnim se, kdaj se je nazadnje tako dolgo pogovarjal s kakšnim novinarjem na rdeči preprogi, kot se je z Renee,« je dejal eden od igralčevih prijateljev.

Ko je bilo pogovora konec, je novinarki zapeljivo pomežiknil in 33-letnica si od tega menda dolgo ni opomogla. »Bila je vsa iz sebe. Kako tudi ne, Brat Pitt ji je pomežiknil, jaz bi izgubila zavest,« je za eno od avstralskih pogovornih oddaj v smehu povedala ena od njenih prijateljic. A ker sta trenutno v izolaciji vsak na svoji celini, bo treba na potrditev romance še nekaj časa počakati. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije