DIVJA ZABAVA

FOTO: Adele in Jennifer preživeli vročo noč

Pevka in igralka presenetili obiskovalce bara. 
Fotografija: Obiskovalci lokala v New Yorku so bili nad njima navdušeni. Foto: xposhurephotos.com
Odpri galerijo
Obiskovalci lokala v New Yorku so bili nad njima navdušeni. Foto: xposhurephotos.com

V New Yorku so seveda navajeni zvezdnikov, a vendar je bilo za marsikoga veliko presenečenje, ko sta v priljubljeni gejevski bar Pieces v Greenwich Villageu v petek zvečer vstopili pevka Adele in igralka Jennifer Lawrence ter popolnoma sproščeno zažurali z obiskovalci lokala.

Kot se dobro vidi s posnetkov, ki so krožili po družabnih omrežjih, se slavna pevka in oskarjevka nista prav nič zadrževali pri popivanju in veseljačenju. Ko je Adele izgubila v pivski igri, jo je njena prijateljica pritisnila ob tla, kjer je morala za kazen narediti nekaj sklec, potem je pojasnila, da je Jennifer zaročena, in s tem razkrila, kaj da počne v nočnem lokalu.
Adele je morala tudi na oder in tam je vse prisotne nasmejala s svojo predstavitvijo: »Pozdravljeni, moje ime je Adele,« je dejala. Nato je nadaljevala, da je poročena in zelo zaposlena z vzgojo sina, nato pa še dodala, da kljub vsemu zelo uživa v družbi gejev v New Yorku. Vse to je sprožilo bučni aplavz. Družabna omrežja so po divji noči skoraj pregorela od posnetkov, s katerimi so se obiskovalci lokala hvalili, da so preživeli noč z Adele in Jennifer.

Adele in Jennifer sta se v petek do konca sprostili. Foto: xposhurephotos.com
Adele in Jennifer sta se v petek do konca sprostili. Foto: xposhurephotos.com


Tudi sicer sta 30-letna pevka in dve leti mlajša igralka zelo dobri prijateljici in veliki žurerki, pogosto je v njuni družbi tudi igralka Emma Stone, ki je po letih Adelina vrstnica. Tako jih večkrat zalotijo, kako se dobijo in preživijo žensko noč po svoje, brez svojih najbližjih.

Kot je znano, je Jennifer Lawrence v ljubezenski zvezi s 33-letnim Cookom Maroneyjem. Prvič so ju skupaj opazili junija lani, pred dvema mesecema pa sta prek twitterja sporočila, da sta zaročena.

Leta 2015 sta z Emmo Stone žurali v mehiški restavraciji v New Yorku. Foto: xposhurephotos.com
Leta 2015 sta z Emmo Stone žurali v mehiški restavraciji v New Yorku. Foto: xposhurephotos.com


Ni pa po divjem dekliškem večeru prav nič bolj jasno, ali bo Adele nadaljevala izjemno pevsko kariero ali se bo posvečala le družini. Zadnjo turnejo je namreč končala leta 2017 in že takrat nakazala, da ji takšno nastopanje ne diši preveč. Več kot očitno je namreč, da uživa v vlogi mame in žene. Nedavno je celo zaprla svoje podjetje za organizacijo turnej Remedy Touring LLP, a med njenimi oboževalci se vseeno šušlja, da kljub vsemu že pripravlja nov album.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije