USPEŠNICA

Adam in Jennifer z novim filmom rušita rekorde

Kritiki so Murder Mystery raztrgali, gledalci so navdušeni. On je policist, ona frizerka, obsedena z branjem kriminalk.
Fotografija: Zasebno sta stara prijatelja. FOTO: Netflix
Odpri galerijo
Zasebno sta stara prijatelja. FOTO: Netflix

Novi film Adama Sandlerja in Jennifer Aniston med kritiki ni naletel na prijazen sprejem. Na Rotten tomatoes je dosegel zgolj 47-odstotno oceno. A vendar Murder Mysteryja ni ustavilo, da ne bi postal megauspešnica. Konec tedna se je producentom produkcijske hiše Netflix kar smejalo, potem ko si ga je zgolj v treh dneh ogledalo skoraj 31 milijonov ljudi.
Zgodba se odvija v Evropi. FOTO: Netflix
Zgodba se odvija v Evropi. FOTO: Netflix

To je najbolj gledan uvodni konec tedna, odkar Netflix obstaja. V Kanadi in Združenih državah si ga je ogledalo približno 13,5 milijona ljudi, drugod po svetu pa še 17,5 milijona. Nepričakovan uspeh bo s prestola pregnal dosedanjega rekorderja Ptičja kletka (Bird Box), ki si ga je v prvem tednu ogledalo kar 45 milijonov ljudi.


Adam in Jennifer nastopata kot zakonca Nick in Audrey Spitz. On je policist iz New Yorka, ona frizerka, ki je obsedena z branjem cenenih kriminalk. Na poti v Evropo naletita na skrivnostnega milijonarja, ki ju povabi na svojo superjahto. Tam se zgodi umor, sum pa pade na njiju. Film so začeli razvijati že leta 2012, prvotno naj bi v njem igrala Charlize Theron, a so ga dali za več let na hladno.


Adam se je projektu priključil leta 2013, Emily Blunt in Colin Firth pa sta sodelovanje odklonila. Sandler je leta 2014 podpisal pogodbo, da bo za Netflix naredil štiri filme, leta 2017 pa so k dogovoru dodali še štiri. Posnel je že tri, ki so bili neuspešni pri kritikih, a zelo priljubljeni pri gledalcih.

Nastopil je v uspešnici Noaha Baumbacha The Meyerowitz Stories, kjer sta mu družbo delala Ben Stiller in Dustin Hoffman. Adam in Jennifer sta zasebno prijatelja že vrsto let, še preden je ona zaslovela z nadaljevanko Prijatelji. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije