NOVIM DOGODIVŠČINAM NAPROTI

Prvi šolski dan znanih (foto)

Tudi znani Slovenci so svoje otroke prvič pospremili čez šolski prag.
Fotografija: Nekdanji slovenski rokometaš Luka Žvižej je prvi šolski dan začinil s humorjem, saj se je ob posnetku sinov Jana in Krisa pošalil, da ne ve, kdo od njiju je bolj navdušen, da je počitnic konec.
Odpri galerijo
Nekdanji slovenski rokometaš Luka Žvižej je prvi šolski dan začinil s humorjem, saj se je ob posnetku sinov Jana in Krisa pošalil, da ne ve, kdo od njiju je bolj navdušen, da je počitnic konec.

Nakup šolskih potrebščin, priprave in prvi šolski dan so bili tudi letos zanimiva dogodivščina za mnoge znane obraze. Nekateri so svoje malčke prvič pospremili čez šolski prag, drugi imajo s tem že nekaj izkušenj, prav vsi pa so enotnega mnenja – prvi dan šole je vsako leto nekaj posebnega.

Prvorojenec <strong>Hajdi Korošec Jazbinšek Dante</strong> je imel ob vstopu v drugi razred malce treme, a ga je mamica pospremila do šolskih vrat in ga potolažila, da bo vse v redu.
Prvorojenec Hajdi Korošec Jazbinšek Dante je imel ob vstopu v drugi razred malce treme, a ga je mamica pospremila do šolskih vrat in ga potolažila, da bo vse v redu.


Kuharica <strong>Ana Žontar Kristanc</strong> je v prvi razred pospremila prvorojenca <strong>Timona</strong>, njegovega navdušenja pa se je nalezel tudi mlajši bratec <strong>Liam</strong>, ki še obiskuje vrtec.
Kuharica Ana Žontar Kristanc je v prvi razred pospremila prvorojenca Timona, njegovega navdušenja pa se je nalezel tudi mlajši bratec Liam, ki še obiskuje vrtec.


Hči <strong>Saše Lendero </strong>in <strong>Mihaela Hercoga</strong> je prava mlada dama. <strong>Aria</strong>, ki je poleti dopolnila dvanajst let, se je polna pričakovanj odpravila skozi vrata sedmega razreda.
Hči Saše Lendero in Mihaela Hercoga je prava mlada dama. Aria, ki je poleti dopolnila dvanajst let, se je polna pričakovanj odpravila skozi vrata sedmega razreda.


<strong>Domen Kumer</strong> je, čeprav sta dekleti že veliki, svoji nečakinji pospremil v šolo. <strong>Nika</strong> obiskuje šesti,<strong> Sara </strong>pa deveti razred.
Domen Kumer je, čeprav sta dekleti že veliki, svoji nečakinji pospremil v šolo. Nika obiskuje šesti, Sara pa deveti razred.


<strong>Jure Marolt</strong>, najbolj znan očka bloger pri nas, je bil ob prvem šolskem dnevu svoje prvošolke <strong>Višnje</strong> izjemno čustven. »Še vedno se zelo močno spominjam njenega prvega dne na tem planetu. Teh šest let je odletelo mimo nas.«
Jure Marolt, najbolj znan očka bloger pri nas, je bil ob prvem šolskem dnevu svoje prvošolke Višnje izjemno čustven. »Še vedno se zelo močno spominjam njenega prvega dne na tem planetu. Teh šest let je odletelo mimo nas.«

 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije