REKLAMNA KAMPANJA Z GLASBENIKI

Iz zakulisja snemanja z Joker Out (FOTO)

K sodelovanju jih je povabila turistična agencija, vso pozornost je ukradla triletnica.
Fotografija: Člani skupine Joker Out so dokazali, da imajo trdo kožo, saj jim niti mrzla aprilska burja ni prišla do živega. FOTOGRAFIJE: MEDIASPEED.net
Odpri galerijo
Člani skupine Joker Out so dokazali, da imajo trdo kožo, saj jim niti mrzla aprilska burja ni prišla do živega. FOTOGRAFIJE: MEDIASPEED.net

Turistična in glasbena industrija sta tisti panogi, ki sta v času epidemije in zaradi njenih posledic utrpeli največjo škodo, tako v izpadu prihodkov kot v možnosti poslovnega ustvarjanja. Prav zato je ena izmed največjih turističnih agencij v Sloveniji že drugo leto zapored k sodelovanju pri reklamni kampanji povabila slovenske glasbenike.

Po lanski nenavadni reklami, ki je dodobra prevetrila reklamne bloke in v kateri so sodelovali s punk rockerji Alo!Stari, so letos za glavne zvezde neobičajne in zanimive kampanje postavili mlade rockerje Joker Out, ki so med drugim prejemniki zlate piščali za izvajalce leta. Romantični poletni videospoti z glasbeno podlago pesmi Vem, da greš, ki ste jih zagotovo že zasledili na televiziji, so bili posneti v mrzlem aprilskem dnevu.

Mladi zvezdniki so bili nalogi kos kot pravi profesionalci. Je pa vse sodelujoče na snemanju zasenčila triletnica, ki je svojo vlogo modela opravila z odliko in s širokim nasmeškom na obrazu. 

Režisersko palico je prevzel eden najboljših mladih režiserjev ta hip, Mark Pirc iz Studia 7.
Režisersko palico je prevzel eden najboljših mladih režiserjev ta hip, Mark Pirc iz Studia 7.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas