PEVEC

Štajerski Brendi je obudil spomin na svojo Anjo (VIDEO)

Napovedal je, da bo za začetek letošnjega leta na novo posnel že znano skladbo.
Fotografija: Pravi, da bo kmalu poskrbel za glasbeno presenečenje v obliki dueta. FOTO: OSEBNI ARHIV
Odpri galerijo
Pravi, da bo kmalu poskrbel za glasbeno presenečenje v obliki dueta. FOTO: OSEBNI ARHIV

Pevec Renato Leber, bolj znan pod imenom Štajerski Brendi, ki je med poslušalci priljubljen zaradi pesmi, ki so nekaterim pisane na kožo, predvsem ljudem, ki praznujejo rojstne dneve in različne okrogle obletnice, na začetku leta predstavlja skladbo z naslovom Anja, ki pa ni nova.

»Dejansko sem to pesem posnel že pred enajstimi leti, leta 2012. Mi je pa tako zelo pri srcu, da sem se odločil, da jo zdaj posnamem na novo. Tako glasba kot besedilo sta delo žal že pokojnega Jožeta Vučka, zdaj pa je skladbo na novo preoblekel oziroma zanjo naredil nov aranžma Boris Jelenko, s katerim sodelujeva že vse od začetka,« o pesmi pove Štajerski Brendi, ki je Anjo obudil v življenje po daljšem premoru, po skladbi

Kot ptica, ki jo je predstavil pred dvema letoma. Kar je kar malce nenavadno za glasbenika, ki je znan po hiperaktivnosti in je nekaj časa snemal kot po tekočem traku. A že pripravlja novo skladbo, tokrat znova s hvaležno rojstnodnevno tematiko, te so stalnica tudi na radijskih postajah. Da bo letošnje leto bolj živahno, kaže tudi napoved, da bo posnel nov duet, s kom, pa še ne želi razkriti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije