PEVSKA KARIERA

VIDEO: Tako zveni skladba Katarine Čas

Objavljeno 25. junij 2018 01.23 | Posodobljeno 25. junij 2018 11.19 | Piše: A. K.
Pesem z naslovom Secret Messiah bodo lahko Katarinini oboževalci kmalu slišali na radijskih valovih.
Katarina Čas kot Alica v čudežni deželi FOTO: Promocijski Material
Najuspešnejša slovenska igralka Katarina Čas ne miruje in nima časa za počitek, saj več časa preživi v tujini kot doma. Kadar ne snema za tuji trg, si v Ljubljani polni baterije, pred kratkim pa se je vsestranska lepotica tudi pri nas lotila projekta, o katerem je bila vse do zdaj zelo skrivnostna. Katarina, ki se lahko pohvali s številnimi mednarodnimi projekti, je namreč že tretje leto zaščitni obraz največjega nakupovalnega središča pri nas in se je po zanimivem spletu okoliščin podala tudi na kratek izlet v pevske vode.image
Vsestranska Katarina veliko časa preživi v tujini. FOTO: Arhiv Suzy

Za pripravo na vlogo v novem filmu Metoda Pevca, v katerem upodablja pevko, je v sklopu pevskih vaj združila moči s kreativno glasbeno ekipo Mistermarsh, s katero so v spontanem ustvarjalnem zanosu skupaj naredili in posneli tudi nekaj pesmi. V Cityparku so bili nad njihovim ustvarjanjem tako navdušeni, da so eno od pesmi uporabili v svoji novi medijski kampanji. Pesem z naslovom Secret Messiah bodo lahko Katarinini oboževalci kmalu slišali na radijskih valovih, sicer pa ni nobena skrivnost, da je Katarina velika ljubiteljica dobre glasbe, saj je v preteklosti vodila kar dve glasbeni oddaji – Aritmijo in Atlantis.

»Dobra glasba me navdihuje, rada hodim na koncerte, po drugi strani pa imam v sebi tudi zen gen, ki potrebuje mir in naravo,« pravi očarljiva igralka, ki bo seveda ostala zvesta igri, a glede na slišano ji privoščimo čim več glasbenega ustvarjanja tudi v prihodnje.
Deli s prijatelji