NAGRADNA AKCIJA

VIDEO: Prihaja spektakel Disney na ledu (podarjamo vstopnice)

Največji pravljični spektakel na ledu vključuje Disneyjeve legende: Ledeno kraljestvo, Lepotico in zver ter druge brezčasne zgodbe.
 
Fotografija: FOTO: Disney na ledu
Odpri galerijo
FOTO: Disney na ledu

V Ljubljano prihaja spektakel na ledu, poimenovan Disney on iceDisney na ledu: Dotakni se zvezd.

Udeležence čaka malce drugačna postavitev najpriljubljenejših Disneyjevih likov, kot so Miki Miška, Ariele, Zlatolaska in Belle. Poleg tega v posebnem nastopu pred gledalce prihajata Ana in Elza iz nagrajenega in najpriljubljenejšega animiranega filma vseh časov, Disneyjevega Ledenega kraljestva. Obiskovalci se bodo podali na Severno goro z zabavnim snežakom Olafom, robatim gorjanom Krištofom in njegovim zvestim severnim jelenom Svenom, ko bodo pomagali, da se sestri spet najdeta. Zgodba je polna akcije, pustolovščine, magije in nepozabnih likov.



»Disneyjeve zgodbe predstavljamo na nov in svež način,« pravi producentka Juliette Feld. »Format priljubljenega izbora talentov smo uporabili kot rdečo nit, ki povezuje štiri svetove Elze in Ane, Ariele, Belle in Zlatolaske. S tem, ko smo drobce iz klasičnih Disneyjevih zgodb prepletli s filmsko uspešnico Ledeno kraljestvo in dodali komične vložke ter glasbo, smo razvili edinstven način, kako na novo povedati vsako od teh pravljic,« še dodaja Feldova.

Dogodek bo potekal od 25. do 27. januarja v ljubljanskih Stožicah. 


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije