GLASBENO SODELOVANJE

VIDEO: Ivan Zak zapeljal lepotico Taro

Tokrat sta v glavnih vlogah ljubljenec ženske publike Ivan Zak in Tara, bivša pevka skupine Karma.
Fotografija: Ivan in Tara. FOTO: Osebni arhiv
Odpri galerijo
Ivan in Tara. FOTO: Osebni arhiv

Hrvaška glasbena scena je te dni postala bogatejša za par, ki bo s svojo novo pesmijo Naj Naj popestril pomlad in poletje. Tokrat sta v glavnih vlogah ljubljenec ženskega občinstva Ivan Zak in Tara, bivša pevka skupine Karma. Kot je za Ivana značilno, je tudi tokrat sama poskrbela za glasbo in besedilo.

»Jaz in Tara sva nepričakovana, ampak po mojem mnenju dobitna kombinacija, kar se bo, upam, potrdilo v naslednjih mesecih. Najino sodelovanje se je začelo čisto spontano. Tara me je poklicala, ker je želela pesem. Jaz sem ji izbral Naj Naj, in ko smo v studiu preklapljali moj in njen glas, se je rodila ideja za duet. Mislim, da moraš kot umetnik vedno poslušati svoj občutek in pesem se je izkazala za najboljšo z obema glasovoma,« je povedal Zak, ki bo konec meseca praznoval 40. rojstni dan.  

Pesem je dobila tudi videospot, nastal pa je v Beogradu. »Vse se je zgodilo drugače, kot smo načrtovali. Spot se močno razlikuje od vseh mojih dozdajšnjih in vsi, ki so ga že videli, so navdušeni. Igrali smo se z barvami, oblačili, kadri … Resnično smo se potrudili pričarati razigranost pesmi tudi vizualno. Čeprav nisem ljubitelj snemanj, sem tokrat zares užival,«  je dogajanje na snemanju spota povzel Ivan, ki že komaj čaka, da novo pesem predstavi še v živo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije